Kesän toimintaa varhaiskasvatuksessa

Avoin varhaiskasvatus

Leikkikenttä ja kesäcamp-päiväleiritoimintaa kuntalaisille ja kunnan kesäasukkaille

Leikkikenttätoiminta

Tammelassa on ohjattua kesäleikkikenttä toimintaa ajalla 4.6. – 29.6.2018:

Maantaisin klo 9-12 Alhonpuisto, Telatie, Lamala

Tiistaisin klo 9-12 Teuron koulu

Keskiviikkoisin klo 9-12 Letkun koulu

Keskiviikkoisin klo 13-15 Portaan koulu

Torstaisin klo 9-12 Kirstilän puisto, Nuotantekijäntie, Kytö

Perjantaisin klo 9-12 Kirkonkylä, kirjaston viereinen puisto

Leikkikenttätoiminta on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille sekä alle 4 –vuotiaille vanhemman tai hoitajan läsnäollessa. Toiminta sisältää leikkiä, laulua, urheilua, pelejä, piirtämistä ja muuta mukavaa kesäajan puuhaa. Ensimmäisellä kerralla toivomme vanhempien käyvän sopimassa ohjaajien kanssa nuorempien lasten kulkemisesta yms. asioista.Toiminta on maksutonta. Mukaan voi ottaa pienet eväät ja juomapullon. Toiminta on ulkona, joten sään mukainen ulkovarustus ja kesähelteillä lakki on tarpeen.

Huom! Juhannusaattona 22.6. ei ole kesäleikkikenttätoimintaa.

 

Kesäcamp-päiväleiritoimintaa 6-10-vuotiaille (eskareille ja 1-3 lk:n koululaisille)

Päiväleirillä lapsilla on mahdollisuus olla mukana leikkimielisessä ja turvallisessa ympäristössä, jossa on paljon monipuolista tekemistä ulkona mm. liikuntaa, tutkimista, retkeilyä, kädentaitoja ja metsätoimintaa.

Kesäcamp-päiväleiri keskiviikosta perjantaihin 6.-8.6.2018 klo 9-14 Teuron koulu

Päivän kesäcamp-toimintaan haetaan varhaiskasvatushakemuksella 30.4.2018 mennessä sähköisellä hakulomakkeella: www.tammela.fi/opetus_ja_koulutus/varhaiskasvatus/ 

Valitse hakuvalikosta ryhmäksi kesäcamp Haitulat ja mainitse aloituspäiväksi leiripäivän päivämäärä. Osallistujilla on mukana omat lounas-eväät. Yhden päivän päiväleiri on maksuton.

 

Kesäcamp-päiväleiri (2 viikkoa) Päiväkoti Haituloissa ja liikuntakeskuksessa ma 11.6.-to 21.6.2018 klo 9-15.

Päiväleirillä viihdytään yhdessä kavereiden kanssa. Pidämme yllä hyvää ryhmähenkeä ja kunnioitamme hyviä käytöstapoja. Tavoitteenamme on tarjota lapsille iloisia ja huolettomia lomapäiviä. Leirillä lapset saavat ohjaajilta ennen kaikkea huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Kahden viikon kesäcamp-toimintaan haetaan varhaiskasvatushakemuksella 30.4.2018 mennessä sähköisellä hakulomakkeella: www.tammela.fi/opetus_ja_koulutus/varhaiskasvatus/

Valitse hakuvalikosta ryhmäksi kesäcamp Haitulat. Kerhoon mahtuu 14 kerholaista. Kerholaisille ilmoitetaan kirjeitse kerhon alkamisesta ja kerhoon liittyvistä asioista. Kerhon hinta kahdelta viikolta on 55 €. Hintaan sisältyy toiminnan lisäksi lounas joka päivä. Kesätoimintaa ohjaavat varhaiskasvatuksen työntekijät.

 

Leikkitoiminta ympäri vuoden

Tilapäistä päivähoitoa tarjotaan satunnaiseen, alle 5 päivää kuukaudessa kestävään päivähoidon tarpeeseen. 1-5 päivää kestävä satunnainen päivähoito luetaan kuuluvaksi leikkitoimintaan, joka ei vaikuta esim. mahdolliseen kotihoidontukeen.

Tilapäistä päivähoitoa tiedustellaan etukäteen päiväkodeista päiväkodinjohtajalta. Lapselle voidaan myöntää tilapäinen päivähoitopaikka, mikäli lapsiryhmässä on tilaa kyseisenä päivänä.

Lapsen tullessa päiväkotiin, huoltaja täyttää perustietolomakkeen yhteystietoineen, jonka perusteella myös päivähoito laskutetaan jälkikäteen. Tilapäisen päivähoidon hinnat ovat:

  • alle 5 tuntia kestävä 12 €/lapsi/puolipäivä
  • yli 5 tuntia 18 €/lapsi/päivä