• Suomi
Elinkeinoelämää Hakkapeliittapitäjä Tammelassa kehitetään luonnollisesti siten, että hyvinhoidetut peruspalvelut luovat pohjan yritysten syntymiselle ja niiden kasvulle osaavan työvoiman avulla.
Koko kunnan alueella toimii runsaasti kuntalaisille palveluita antavia pieniä palveluyrityksiä, jotka saavat asiakkaita myös seudun eri palvelusektoreilta.
Lounais-Hämeen elinkeinopainotteisessa JärkiVihreässä strategiassa maaseudun elinkeinot, ympäristöalaan liittyvät toiminnot ja uusiutuvan energian ratkaisut metsäiset resurssimme huomioiden ovat pilarit, joille rakennetaan huomisen tulevaisuus Tammelassa.
Vesistömme ja Tammelan järviylängön suurenmoiset Kansallispuistomme; Liesjärvi ja Torronsuo, antavat ylivoimaisen kilpailuedun lähialueisiin verrattuna.
Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan yksikön  luonnonvarakoulutus, FAI:n Tammelan yksikön artesaanikoulutus ja esim. valtakunnallisen jalkapalloilun valmennuskeskuksen Eerikkilän luonto-opaskoulutus ovat ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppimiseen ja työllistymiseen sekä yrittämiseen.
 
Tammelassa on edellytykset menestyä ison teollisuusyrityksen,maaseudun yrityksen raaka-aineiden jalostuksessa ja palveluiden tuottamisessa sekä ylipäätään pk-sektorin yrittäjän ja työllistäjän, koska asiakkaat ovat lähellä ja mahdollisuudet kilpailukykyiseen toimintaan ovat perustaltaan kunnossa. Eikä unohdeta luonnollisestikaan matkailua, koska Hämeen Härkätien maisemissa sillä on jo vankat perinteet ja vahvat näytöt.
 
Tammelassa elinkeinoelämä on luonnollista elämää.
 
Tekstin koko A A A Sivukartta

Yhteyshenkilöt

Kunnanjohtaja Kalle Larsson, puh. 0400 695 679.

Yrityskoordinaattori Milla-Mari Hallikainen,
Puh. 050 3120 118, milla-mari.hallikainen @ tammela.fi

 

     Tammelan Tomintatonni

     Enintään 1000€
     suuruinen tuki
     uusille yrityksille, joiden 
     kotipaikka on Tammela.

    Tarkemmat ohjeet tulossa
    kunnan uusille kotisivuille, 
    joten tässä vaiheessa
    lisätietoja ja hakuohjeet saa
    kysymällä Yrityskoordinaattori
    Milla-Mari Hallikaiselta
    0503120118, milla-
    mari.hallikainen @ tammela.fi.

 

 

 

Tammelan Yrittäjien Aamukahvit

 

Tammelan kunta ja Tammelan Yrittäjät ry kutsuvat Sinut yrittäjien aamukahville torstaina to 3.8 klo 8.00-9.00 Venesillan leirintäalueelle (Portaantie 225, 31300 Tammela).

 

Aiheena Venesillan uusien yrittäjien kuulumiset ja tutustuminen leirintäalueen pyörittämisen arkeen. Tervetuloa!

 

Tammelan kunta

 

Tammelan Yrittäjät ry