• Suomi
Elinkeinoelämää Hakkapeliittapitäjä Tammelassa kehitetään luonnollisesti siten, että hyvinhoidetut peruspalvelut luovat pohjan yritysten syntymiselle ja niiden kasvulle osaavan työvoiman avulla.
Koko kunnan alueella toimii runsaasti kuntalaisille palveluita antavia pieniä palveluyrityksiä, jotka saavat asiakkaita myös seudun eri palvelusektoreilta.
Lounais-Hämeen elinkeinopainotteisessa JärkiVihreässä strategiassa maaseudun elinkeinot, ympäristöalaan liittyvät toiminnot ja uusiutuvan energian ratkaisut metsäiset resurssimme huomioiden ovat pilarit, joille rakennetaan huomisen tulevaisuus Tammelassa.
Vesistömme ja Tammelan järviylängön suurenmoiset Kansallispuistomme; Liesjärvi ja Torronsuo, antavat ylivoimaisen kilpailuedun lähialueisiin verrattuna.
Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan yksikön  luonnonvarakoulutus, FAI:n Tammelan yksikön artesaanikoulutus ja esim. valtakunnallisen jalkapalloilun valmennuskeskuksen Eerikkilän luonto-opaskoulutus ovat ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppimiseen ja työllistymiseen sekä yrittämiseen.
 
Tammelassa on edellytykset menestyä ison teollisuusyrityksen,maaseudun yrityksen raaka-aineiden jalostuksessa ja palveluiden tuottamisessa sekä ylipäätään pk-sektorin yrittäjän ja työllistäjän, koska asiakkaat ovat lähellä ja mahdollisuudet kilpailukykyiseen toimintaan ovat perustaltaan kunnossa. Eikä unohdeta luonnollisestikaan matkailua, koska Hämeen Härkätien maisemissa sillä on jo vankat perinteet ja vahvat näytöt.
 
Tammelassa elinkeinoelämä on luonnollista elämää.
 
Tekstin koko A A A Sivukartta

Yhteyshenkilöt

Kunnanjohtaja Kalle Larsson, puh. 0400 695 679.

Yrityskoordinaattori Milla-Mari Hallikainen,
Puh. 050 3120 118, milla-mari.hallikainen @ tammela.fi

 

     Vuoden viimeiset
     Yrittäjien Aamukahvit

     Torstaina 1.12 klo 8-9

     Portaan
     Nahkurinverstaalla

Ohjelmassa tutustumista Nahkurinverstaan
toimintaan ja ajankohtaisia yrittäjyysasioita.

Tervetuloa Nahkurinverstaalle
osoitteeseen Kappelintie 26, Porras!