Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tribe_events
yhteystiedot
Tarkennettu haku

Forssan seudun rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu yhteistyöhön Forssan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kanssa vuoden 2019 alusta

Takaisin artikkelilistaukseen

Forssan seudun rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu yhteistyöhön Forssan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kanssa vuoden 2019 alusta

Tiedote 19.12.2018

Yhteistyö aloitetaan neljän kunnan kanssa, mutta myös Humppilan kunta on liittymässä yhteistyöhön mahdollisimman pian alkuvuodesta. Yhteistyökuntien henkilökunta sijoittuu Forssan kaupungin palvelukseen. Yhteistyöllä on tarkoitus antaa seutukunnan asukkaille ja toimijoille tasapuolisesti samanlaista ohjausta, neuvontaa ja lupatulkintaa. Yhteistyöllä myös pyritään turvaamaan kokoaikainen palvelu koko seutukunnalle.

Kumpaakin toimialaa säätelee pitkälti erilaiset lait, asetukset ja muut säädökset ja siksi kuntarajat ylittävää yhteistoimintaa on helppo tehdä. Kuntademokratiaan liittyvää tarveharkintaa on mahdollista käyttää vain tietyissä harvoissa asioissa.

Vaikka tehtävien hoidosta vastaa Forssan kaupunki säilyy kaikissa kunnissa omat rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojeluviranomaiset kuten lautakunnat ja jaokset.

Vuoden alusta yhteydenotot kaupungin keskuksen kautta p. 03 41 411 (ma 8-16, ti-pe 8-15.30). Henkilöstön suorat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet ilmoitetaan vuoden 2019 alussa. Virallisissa lähetyksissä pyydetään käyttämään sähköpostiosoitteita
rakennusvalvonta@forssa.fi (rakennusvalvonta-asiat) ja
ymparisto@forssa.fi (ympäristönsuojeluasiat).

Käyntiosoite on Forssan kaupunki, Turuntie 18, 30100 Forssa (avoinna ma 9-16, ti-pe 9-15). Postiosoite on Forssan kaupunki, Rakennusvalvonta ja ympäristöpalvelut, PL 62, 30101 Forssa.

Pyydämme kärsivällisyyttä, koska käytännön työn organisointi on vasta alussa. Erilaiset lupa-asiat pyritään kuitenkin hoitamaan normaalissa aikataulussa kuten ennenkin.

Lisäksi toivomme rakentavia kommentteja ja ehdotuksia tässä muutosvaiheessamme.

Ystävällisin terveisin

Niina Salminen-Åberg
palvelualueesta vastaava
puh. 03 4141 5267
sp. niina.salminen@forssa.fi