Kulttuuritapahtumat

Tammelan kulttuuritarjonta on monipuolista ympäri vuoden. 

Erityisesti kesällä Tammelassa tapahtuu esim. Nuorisoseura Aura järjestää Hakkapeliittatapahtuman sekä monet kyläyhdistykset omia kylätapahtumiaan. Myös kesäteatteritarjonta on Tammelassa monipuolista. Kulttuuripalvelut järjestää konsertteja yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa.

Toukokuun puolivälistä elokuun loppuun Tammelan kesätorin yhteydessä järjestetään keskiviikkoisintorisoittoja klo 16.30-18.00.Torikahvilaan on mukava istahtaa kuuntelemaan eri-ikäisten soittoa ja laulua.

Kulttuuripalvelut järjestää myös seutukunnallisia oopperamatkoja ja taidenäyttelyretkiä kaksi-kolme kertaa vuodessa.

Elokuun kolmantena viikonloppuna järjestetään perinteinen Rautakankikävelyn MM-kilpailut Mustialassa sekä Tammelan Kirppiskierros, missä kierretään kirppiskohteita ja nähtävyyksiä lauantaina Etelä-Tammelassa ja sunnuntaina Pohjois -Tammelassa

Pitkä perinne on myös yhteislaulutilaisuuksilla joita järjestetään kesän aikana. Elokuun illan konsertissa elokuun puolivälissä päästään kokemaan musiiikielämyksiä Portaan Syrjälän umpipihassa.

Lokakuun lopussa paikalliset eläkeläisjärjestöt ja Tammelan Karjalaseura  järjestävät yhteistyössä kulttuuripalveluiden kanssa Ikäihmisten musiikkitapahtuman Koulukeskuksella. Tässä tapahtumassa yhteislaulu raikaa ja luvassa on aina hienoa ohjelmaa.