Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tribe_events
yhteystiedot
Tarkennettu haku

Tammelan kunta myy tarjousten perusteella Kaukjärven koulukiinteistön

Takaisin artikkelilistaukseen

Tammelan kunta myy tarjousten perusteella Kaukjärven koulukiinteistön

TAMMELAN KUNTA MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA KAUKJÄRVEN KOULUKIINTEISTÖN

Kohde sijaitsee Kaukjärven kylässä osoitteessa Kuumakuja 60, 30100 Forssa, valtatie 10:n välittömässä läheisyydessä. Myytävän tilan pinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 11262 m2, jolla sijaitse vuonna 1909 valmistunut puurunkoinen, lautaverhottu koulurakennus. Rakennusta on laajennettu vuonna 1950 ja siihen on tehty kattava peruskorjaus vuonna 2005. Rakennuksen kerrosala on 757 m2. Rakennuksessa on opetustiloja, keittiö ja ruokailutilat, terveydenhoito- neuvottelu- ja henkilökunnan sosiaalitilat. Tiloja on kolmessa kerroksessa. Kellarissa on tekninen tila ja käsityöluokka.

Rakennus on öljylämmitteinen vesikiertoisella patterilämmityksellä. Se on liitetty vesi- ja viemäriverkkoon. Ilmanvaihto on toteutettu yhteisellä ilmanvaihtokoneella sekä luokkakohtaisilla ilmanvaihtokoneilla. Keittiöstä on koneellinen poisto. Rakennus ja talotekniikka ovat hyvässä kunnossa. Rakennus on liitetty valokuituverkkoon.

Rakennuksen piha- alue on asfaltoitu ja sillä sijaitsee lasten leikkivälineitä. Pihan pohjoislaidassa oleva varastorakennus ja länsipuolella sijaitseva lähiliikuntapaikka ovat toisen tilan alueella ja jäävät ainakin toistaiseksi kunnan omistukseen. Myytävä alue on osoitettu karttaotteessa katkoviivalla:

Karttaote

Rakennuksen eteläpuolella on runsaasti vapaata nurmi- ja niittyaluetta. Tilaa rasittaa itäreunassa Kaukjärven yksityistien hoitama Kuumakujan tiealue ja tilalla sijaitsee vesi-, viemäri-, sähkö- ja puhelinlinjoja.

Rakennuksesta on tehty rakennustekninen kuntoarvio:

Kaukjärven koulun kuntoarvio

Kohteen näyttö on keskiviikkona 7.8.2019 kello 14.00–15.00.

Tammelan kunnanhallitukselle osoitetut ostotarjoukset koulukiinteistöstä tulee jättää maanantaihin 12.8.2019 kello 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@tammela.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Tammelan kunnanhallitus, kirjaamo, Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela.

Kunta pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa hylätä tarjoukset.

Lisätietoja: Kaavoittaja Miika Tuki puh. 050 464 3274.