Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tribe_events
yhteystiedot
Tarkennettu haku

Korteniemen Joulurauha

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Korteniemen Joulurauha

joulukuu 14, 2017 @ 18:00 - 20:00

”Arkihuolesi kaikki heitä, mieles nuorena nousta suo…”

Liesjärven kansallispuiston Korteniemen perinnetilalla hiljennytään Joulun sanomaan nuotiotulen ja kynttilälyhtyjen loisteessa torstaina 14.12. klo 18 – 20. Tammelan seurakunnan tervehdyssanoja kuunnellessa ja rakkaita Joululauluja yhdessä muiden kanssa laulaessa mielen valtaa hartaus ja rauha.

Korteniemen perinnetilalla voi kokea oikeaa rauhaa, jota tarjoaa suomalainen luonto ja sen hiljainen, pimeä metsä. Vanha tupa, kuusineen ja elävine kynttilöineen, sähkövalon ulottumattomissa huokuu vanhan ajan joulutunnelmaa. Kehdossa on oljet, katossa himmeli ja pöydällä tuomaanristi, muita koristeita ei perinnetilan joulussa tarvita. Korteniemessä aika melkein pysähtyy, oikeastaan se tuntuu käyvän taaksepäin, lähemmäksi ensimmäistä joulua.

Torstaina 14.12.2017 kello 18 kutsumme kaiken kansan kokoontumaan Tammelan seurakunnan toimittamaan, tunnelmalliseen joulurauhan hartauteen Korteniemen tilan pihapiiriin. Valoa tilaisuuteen saamme nuotion loisteesta. Hartauden jälkeen sytytämme kuusen kynttilät tuvassa, laulamme yhdessä tuttuja joululauluja ja tarjoamme kaikille lämmintä juotavaa. Illan päätteeksi poltamme sänkyoljet ja toivotamme kaikille rauhallista joulun aikaa.

Tapahtuma pidetään pääosin ulkona, joten on tarpeen pukeutua lämpimästi. Pysäköintialueelta on kävelymatkaa tilalle 200 metriä. Matkan varrella on muutamia lyhtyjä, mutta omakin lyhty on hyvä ottaa mukaan. Joulukuinen ilta on tunnelmallisen pimeä.

Joulurauha-tilaisuuden myötä Korteniemen henkilökunta haluaa kiittää tilan töihin tänä vuonna osallistunutta talkooväkeä ja toivottaa kaikiki tervetulleiksi jälleen ensi vuonna.

Lisätietoja:
Tapahtumapaikan osoite: Korteniementie 270, 31350 Liesjärvi
Outileena Uotila 040 825 4454 ja hame@metsa.fi
Liesjärven kansallispuisto 
Kortenimen perinnetila

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 14, 2017
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Korteniemen perinnetila
Korteniementie 270
Tammela, Tammela 31350 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0206 39 4630
Kotisivu:
www.luontoon.fi