• Suomi

Tapahtumat

Tapahtumakalenteri

Elokuvat
Liikunta ja urheilu
Markkinat ja messut
Musiikki
Muut
Näyttelyt
Teatteri

Luonnon luomaa - lasten juhlavuoden näyttely
Hämeen luontokeskuksen näyttelytiloja tulee syys-lokakuussa koristamaan alakoululaisten Luonnon luomaa -näyttely, jolla juhlistetaan Suomen juhlavuotta

 


Tammelan kunnan, Letkun ja Portaan alakoulujen, oppilaiden toteuttama ”Luonnon luomaa”- lasten juhlavuoden näyttely kerää lasten luontokokemukset saman katon alle ja tuo väriä ja ihastusta syksyiseen Hämeen luontokeskukseen. Tämä vuoden viimeinen vaihtuva näyttely avataan keskiviikkona 13.9.2017 ja se koristaa luontokeskuksen tiloja aina isänpäivään 12.11. saakka. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!

”Luonnon luomaa”-näyttely on toteutettu Suomen itsenäisyyden juhlavuoden merkeissä ja suomalaisen luonnon kunniaksi. Näyttelyssä voi tutustua Suomen kansallislajeihin, ihmetellä maataidetta ja tuntea veden, ilman ja maan eläimet ympärillään. Nähtävissä ovat niin karhut, koivut, joutsenet, ahvenet kuin värikkäät perhosetkin sekä vuodenaikojen rikkaus suomalaisessa luonnossa. Luovan työskentelyn lähtökohtana on ollut herättää lapsi havaitsemaan, kokemaan ja ihmettelemään ympärillä olevan monimuotoisen suomalaisen luonnon kauneutta.

Taideteoksia voi ihastella niin vaihtuvien näyttelyiden tilassa, auditorion puolella kuin luontokeskuksen aulassakin. Töissä on hyödynnetty paljon luonnonmateriaaleja sekä yhdistetty luovasti eri tekniikoita ja menetelmiä. Näyttelytöiden taitavat tekijät ovat Letkun koulun ja Portaan koulun 1.-6. luokkalaiset.

Näyttely avataan reippaissa retkitunnelmissa keskiviikkona 13.9. klo 9.30 alkavassa seremoniassa. Paikan päällä kuullaan luontokeskuksen ja koulujen puheenvuorot, joiden jälkeen nuoret taiteilijat laulavat luontoaiheisen yhteislaulun. Seremonia huipentuu mehumaljojen kohottamiseen ja tietenkin näyttelyn avajaisnauhan leikkaamiseen!

Koululaisten pystyttämistä taidenäyttelyistä on muodostunut Hämeen luontokeskuksessa jokasyksyinen perinne. Luontokeskus tarjoaa näyttelytilan seudun koululaisten ihastuttaville luomuksille nyt jo kolmannentoista kerran. Pirteät, värikkäät ja mielikuvitusrikkaat työt tuovat iloa loppusyksyyn ja talviunille vaipuvaan luontokeskukseen.

Toimittajat ovat tervetulleita tapaamaan ja haastattelemaan pieniä taiteilijoita avajaisiin keskiviikkona 13.9. alkaen klo 9:30. Tervetuloa!

Lisätietoa:
Hämeen luontokeskus, Palvelupisteen hoitaja Titta Jylhänkangas p. 040-672 5431
Letkun koulu, Opettaja Maija Lehti p. 050-379 1167
Portaan koulu, Opettaja Anna-Leea Lind p. 050-3530718

 


Sijainti: Hämeen luontokeskus

‹ Takaisin Kaikki tapahtumat ›
 
Tekstin koko A A A Sivukartta

Karttapalvelu

Tapahtumakalenteri

Ladataan tapahtumia...

Linkit

Lisää tapahtumia löytyy

Bulevardista www.bulevardi.fi