• Suomi

Uutiset

Tammelan nuorten kesätyöpaikat nyt haussa

02.03.2017
 Tammelan nuorten kesätyöpaikat nyt haussa

Nyt nuorilla ( 15-20 v.) on taas mahdollisuus hakea kesätyöpaikkaa ensi kesäksi.Nuoret lähettävät hakemuksen kolmeen yhteenvedosta valitsemaansa kesätyöpaikkaan 24.3.2017 mennessä


Nuoret lähettävät hakemuksen kolmeen yhteenvedosta valitsemaansa kesätyö-paikkaan 24.3.2017 mennessä. Hakemusten perusteella työnantaja valitsee nuoret 7.4.2017 mennessä. Tarvittaessa nuoria pyydetään haastatteluun.

Huom ! Kunnan työyksiköiden hakulomakkeet voit tuoda kunnantalon neuvontaan, muut suoraan ko. työpaikan osoitteeseen. 

Voit työllistyä työllistämistuella tuetusti VAIN KERRAN kesän aikana. Ilman tukea voit työllistyä useampaankin kesätyöpaikkaan niin halutessasi, mutta tästä sinun tulee itse sopia työnantajien kanssa ennen työsopimuksen laatimista.

Ole itse aktiivinen ja ota yhteyttä suoraan hakemiisi kesätyöpaikkoihin tiedustellaksesi oletko saanut heiltä kesätyötä. Ota yhteyttä suoraan työnantajiin.

 Valinnan tehtyään työnantaja ilmoittaa viimeistään 13.4.2017 sekä valitulle nuorelle että muille hakijoille, kenet on valittu kesätyöhön.

 Lomakkeet ja ohjeet voit tulostaa osoitteesta; 

http://www.tammela.fi/lapset_ja_nuoret/nuorisopalvelut/nuorten_kesatyollistaminen/

 Mikäli et ole saanut työtä em. prosessin kautta 5.5.2017 mennessä, ota yhteyttävapaa-aikasihteeri Päivi Klemelään puh. 050 376 5162 , paivi.klemela@tammela.fi.

Autamme sinua kesätyön hankinnassa.

 

Huom! Muistathan että, työsopimus on ehdottomasti tehtävä kirjallisesti.

 

‹ Takaisin Kaikki uutiset ›
 
Tekstin koko A A A Sivukartta