• Suomi

Millainen on Sinun Tammela?

Haluamme selvittää, millaisia brändimielikuviaTammela sinussa herättää. Selvitys toteutetaan alla olevien linkkien lisäksi haastattelemalla kuntalaisia, kesäasukkaita ja muita sidosryhmiä. Kirkaan mielikuvan selvittämiseksi mahdollisimman runsas vastauksien määrä on toivottavaa. Anna ajatuksesi ja mielikuvasi puhua vastaamalla itsellesi sopivimpaan kyselyyn. Vastaa kyselyymme 14.8.2017 mennessä.

 

HYVÄ ASUKAS!

Tutkimme asukkaiden mielikuvaa Tammelasta. Kyselyn tavoitteena on tutkia, miten Tammela palvelee asukkaita kunnassa. Vastausten perusteella kehitämme kuntalaisillemme tarjottavia palveluja, parannamme asioiden sujuvuutta ja pyrimme saamaan palvelujen kysynnän ja tarjonnan kohtaamaan entistä paremmin. Kysely auttaa meitä myös selvittämään, mitä asioita Tammelasta kannattaa hehkuttaa muillekin. Kerro sinä siis meille, mitkä asiat asukkaan näkökulmasta ovat kehujen arvoisia.

Vastauslinkki asukkaille

 

HYVÄ TAMMELALAINEN YRITTÄJÄ!

Tutkimme yrittäjien mielikuvaa Tammelasta. Kyselyn tavoitteena on tutkia, miten Tammela palvelee yrittäjiä kunnassa. Vastausten perusteella kehitämme yrittäjillemme tarjottavia palveluja, parannamme asioiden sujuvuutta ja pyrimme saamaan palvelujen kysynnän ja tarjonnan kohtaamaan entistä paremmin. Kysely auttaa meitä myös selvittämään, mitä asioita Tammelasta kannattaa hehkuttaa muillekin. Kerro sinä siis meille, mitkä asiat yrittäjän näkökulmasta ovat kehujen arvoisia.

Vastauslinkki Tammelan yrittäjille 

 

HYVÄ KESÄASUKKAAMME!

Tutkimme kesäasukkaiden mielikuvaa Tammelasta. Kyselyn tavoitteena on tutkia, miten Tammela palvelee kesäasukkaita ja heidän tarpeitaan kunnassa. Vastausten perusteella kehitämme kesäasukkaillemme tarjottavia palveluja, parannamme asioiden sujuvuutta ja vaikutamme viihtyisyyteen. Kysely auttaa meitä myös selvittämään, mitä asioita Tammelasta kannattaa hehkuttaa muillekin. Kerro sinä siis meille, mitkä asiat Tammelasta ovat kehujen arvoisia.

Vastauslinkki kesäasukkaille  

  

HYVÄ TAMMELAN ULKOPUOLINEN VASTAAJA! 

Haluamme selvittää, millaisia mielikuvia Tammela sinussa herättää. Kerro, mitä tiedät Tammelasta ja mitä se tuo sinulle mieleen. 

Vastauslinkki, jos et asu Tammelassa.

 

 
Tekstin koko A A A Sivukartta