• Suomi

Uutiset

Tammelan Kirppiskierros

04.08.2017
Tammelan Kirppiskierros

Tammelan Kirppiskierros on kaksipäiväinen tapahtuma 19-20.8.2017, missä lauantaina kierretään Etelä-Tammelassa ja sunnuntaina Pohjois -Tammelassa.Täältä nähtävillä kartta kirppiskierrokselle.


Tammelan Kirppiskierroksella monipuolista tekemistä kirppiskohteiden lisäksi  

KARTTA Kirppiskierros

 

Tammelan Kirppiskierros on kaksipäiväinen tapahtuma 19-20.8.2017, missä lauantaina kierretään Etelä-Tammelassa ja sunnuntaina Pohjois -Tammelassa.

Tammelan Kirppiskierroksella pääsee tutustumaan perinteisten kirppispisteiden lisäksi historiaan molempina päivinä klo 10.00-16.00. Tänä vuonna järjestäjät tarjoavat opastettuja kierroksia lauantaina Yösijan torpalla, Häiviässä klo 10.00, klo 11.00, klo 13.00, klo 14.00 ja klo 15.00, Portaan kyläkierroksella Nahkurinverstaalla klo 11.00, klo 13.00 ja klo 15.00 sekä Saaren kansanpuistossa opastetut kierrokset klo 12.00 ja klo 14.00.

Lauantaina isommat kirppismyyntikohteet ovat Rauhaniemen kesäteatterin parkkipaikalla, Riihivalkaman koululla, Sukulan Wehnäpaakareiden piha-alueella, Letkun puodin pihalla, Liesjärven tienvarressa, Harjun kuusipeurat piha-alueella, Portaan Härkäpostin ja Patinaputiikin piha-alueella ja Saaren Kansanpuiston parkkipaikalla. Lisäksi reitin varrella on yksityisiä kirppispisteitä 12. Muita tutustumiskohteita on Honkamajan metsäpuutarha Häiviässä. Puutarha on avoinna klo 12-20 molempina päivinä.  Letkun puodin ohjelmalavalla haastatellaan kirjailija Johanna Valkamaa klo 11.00 ja klo 13.00. Hämeen luontokeskuksessa pääsee tutustumaan klo 10.00-16.00 moniin hienoihin näyttelyihin ja sään salliessa, vaikka käydä uimassa reitin varrella molempina päivinä. Harjun kuusipeurat tilalla vietetään kirppistapahtuman lomassa myös Bambipäiviä molempina päivinä. Portaan raitilla ostoksia voi käydä tekemässä Syrjälän Lammastilalla tai Galleria Jokitörmässä. Portaan Nahkurinverstasmuseo, Tannisen museo ja Kaukolanharjun näkötorni Saaren Kansanpuistossa ovat avoinna myös yleisölle. Lounasta saa lauantaina reitin varrelta Letkun Pihakirppis Tourun Pop-ravintolasta, Portaan Nahkurinverstaalta sekä Lounais-Hämeen Pirtiltä klo 10.00-16.00.  Lisäksi kahviloita on Riihivalkaman koululla, Wehnäpaakareilla, Kirppis Vanha-Pompulla, Kirppis Puosilla, Letkun puodilla, Hämeen luontokeskuksella, Harjun kuusipeuroilla,Portaan Härkäpostilla, Portaan Nahkuriverstaalla, Saaren Kansanpuistossa, Lamalassa kunnan uimarannalla, Vekkilän museotilalla ja pop up-kahvila Bensiksellä.

Sunnuntaina isommat kirppismyyntikohteet ovat Mustialan Ison Piipun piha-aluella, Kaukjärven koulun pihalla, Susikkaan kylätalolla, Teuron Mattssonin pellolla,Myllykylässä Pihakirppis Rämöllä, Hykkilän Nuorisoseuran talolla ja Tammelan Manttaallla. Molempina päivinä pääsee myös tutustumaan Mustialan Kotieläinpihaan (pääsymaksu 4 e, perhelippu 15 e) sekä Vekkilän museotilan kotieläinpihaan (pääsymaksu 3 e). Yhteislauluja pääsee laulamaan Susikkaan Sohlojen kanssa klo 11.00, klo 12.00 ja klo 13.00 Susikkaan kylätalolla sekä Manttaalilla klo 12.00, missä Kalervo & kumppanit säestävät. Kirkonkylällä pääsee tutustumaan Sotaveteraanimuseoon.

 Lounasta saa sunnuntaina reitin varrelta Susikkaan kylätalolta, Pihakirppis Rämön Pop Up-ravintola ja Lounais-Hämeen Pirtiltä. Lisäksi kahviloita on Kaukjärven koululla, Pikkaraisentien kirppiksellä, Teuron Matssonin pellolla, Pihakirppis Kemppillä, Vekkilän museotilalla sekä Pop Up kahvila Bensiksellä.

 

 

 

 

‹ Takaisin Kaikki uutiset ›
 
Tekstin koko A A A Sivukartta