Elinkeinoelämä

 

Elinkeinoelämän kehittäminen Tammelassa pohjautuu yrittäjien ja yritysten kasvun mahdollistamiseen, yrittäjien toiveita kuunnellen suunnittelemme toimenpiteitä elinkeinoelämän kehittämiseksi.

Tammelassa on vireä yrityskenttä ja kunnassa toimiva yrityskoordinaattori Heidi Loukiainen, yhdessä kunnanjohtaja Kalle Larssonin kanssa tapaa yrittäjiä viikottain, sekä yrityksien oman liiketoiminnan kehittämisen, että koko kunnan yrittäjille tarjottavien palvelujen kehittämistä ajatellen.

Tammelan yrityspuiston (Hakkapeliitta yrityspuisto 2 tien varrella) suunnitelmia päivitetään parhaillaan, jos olet kiinnostunut alueen yritystonteista voit kysyä lisää yrityskoorinaattorilta tai kaavoittajalta, Miika Tuki puh. 050 464 3274, miika.tuki@tammela.fi.

Tammelan kunta on mukana Suomen parhaat -hankkeessa jossa kehitetään yrityksien imagoa Suomen parhaimpina työpaikkoina, tavoitteena hankkeen kautta on saavuttaa työhakijat paremmin sekä mahdollistaa yrityksien oma kasvu tyytyväisten ja omistautuneiden työntekijöiden kautta.

Hankkeesta lisätietoja lehdistötiedotteesta: Suomen parhaat työpaikat löytyvät Forssan seudulta

Voit ottaa yhteyttä myös:

Tammelan kunta, yrityskoordinaattori Heidi Loukiainen, 050 312 0118. www.tammela.fi, heidi.loukiainen(a)tammela.fi

Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen, puhelin 050 342 4902. www.fyk.fi

 

Ollaan yhteyksissä!

Heidi Loukiainen

Yrityskoordinaattori

050 312 0118