Vapaat yritystontit ja toimitilat

Vapaat toimitilat

Tammelan kunta on rakentanut teollisuushalleja, joiden tilat ovat yritysten vuokrattavissa. Lisäksi tarjoamme toimistotilaa vuokralle Tammelan kunnantalolta yrityksille, yhdistyksille ja tila sopii hyvin esimerkiksi etätyön tekijöille. Tilat soveltuvat etupäässä toimistokäyttöön ja vuokrasopimukseen voidaan tarvittaessa sisällyttää siivous-, aula-, kopiointi- ja neuvottelutilapalveluja. Vapaita toimitiloja kannattaa tiedustella yrityskoordinaattorilta. Kauttamme voi tiedustella myös muita alueella vapaana olevia yksityisten omistuksessa olevia tiloja.

 

Hakkapeliitta-yrityspuisto valtatien 10 läheisyydessä

Hakkapeliitta-yrityspuisto sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, aivan valtatien 10 läheisyydessä. Alueelta on matkaa kuusi kilometriä valtateiden 2 ja 10 risteykseen, suurimmista kasvukeskuksista Helsinkiin on matkaa 130 km, Tampere ja Turku ovat noin 100 kilometrin etäisyydellä.

Tammelan kunta on kaavoituksella laajentanut olemassa olevaa teollisuusaluetta ja mahdollistanut alueen rakentamisen nopeallakin aikataululla, sillä kadut ja kunnallistekniikka ovat alueella valmiiksi rakennetut! Tontit alueella vaihtelevat reilun puolen hehtaarin tonteista yli hehtaarin tontteihin, lisäksi tontteja on myös mahdollista tarvittaessa yhdistää. Valtatien läheisyydessä oleville tonteille korttelissa 61 on mahdollista sijoittaa teollisuuteen liittyviä myymälätiloja.

Vaikkakin alue on kaavoitettu teollisuudelle, on yritysten ja niissä työtä tekevän henkilöstön viihtyminen otettu alueen suunnittelussa huomioon – luonnontilaiset viherkaistat tuovat vehreyttä alueen sisälle, pintavesien hallinnassa hyödynnetään tätä tarkoitusta varten rakennettua lampea, joka muodostaa vihreän kosteikkokeitaan alueen sydämeen!

Teollisuusalueen kaavoitukseen voit tutustua kaavoitus-osiossa.

Lisätietoja  kunnantalolta (03) 41201 tai tule käymään!