Ehdota nimeä uudelle kirjastoautolle

To, 02.06.2022 - 16:40

Tammelan ja Forssan yhteiseen käyttöön tuleva kirjastoauto on valmistunut. Auton on valmistanut Volvon linja-autoalustalle kausalalainen erikoisajoneuvoja rakentava Kiitokori Oy. He tuovat kirjastoauton seutukunnalle kesäkuun alussa ja kouluttavat kuntien kirjastoautojen kuljettaja-virkailijat uuden auton tekniikkaan.

Kesäkuun aikana vanhojen kirjastoautojen aineistot yhdistetään ja uudelle kirjastoautolle tehdään yhteinen kokoelma. Kirjastoauton talli, varasto sekä kirjastoauton henkilöstön työhuoneet ovat jatkossa Forssassa. Kustannusten jaosta on laadittu kuntien yhteinen sopimus.

Uuden kirjastoauton nimikilpailu on käynnissä 1.-22.6.2022. Kilpailuun voi osallistua verkossa tai Forssan ja Tammelan kirjastoissa. Voittanut nimiehdotus palkitaan!

Nimi julkistetaan kirjastoauton käyttöönottojuhlissa ti 26.7.2022. Juhla alkaa Tammelan torilta klo 13, josta kirjastoauto siirtyy Forssan kirjastolle. Tarkempi ohjelma julkaistaan Louna-kirjastojen verkkosivuilla louna.finna.fi, sosiaalisen median kanavissa sekä kirjastojen infotauluilla.

Aihepiiri