Harrastamisen Tammelan mallin taidekerhossa vapaita paikkoja!

Ke, 04.01.2023 - 11:04

Harrastamisen Tammelan mallin taidekerhossa vapaita paikkoja!

Manttaali, taidekerho. Perjantaisin klo 14.15-16.

Taidekerhossa askarrellaan, maalataan ja piirretään vuoden teemojen mukaan, opetellaan mm. perusvärit, värien sekoittaminen ja erilaisia maalaustekniikoita.

Kerho jatkuu toukokuulle viikolle 21. Talvilomaviikolla (vko 9) ei ole kerhoa.

Välipalat sisältyvät kerhoon. Ilmoitathan ruoka-aine allergiat sekä kuljetustarpeen kerhosta kotiin ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen taidekerhoon

Harrastamisen Suomen mallin mukaista kerhotoimintaa järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tammelassa. Toimintamallia ja -tapoja pyritään edelleen kehittämään koko hankkeen ajan. Palautetta ja kehittämisideoita otamme matkan varrella mielellämme vastaan. Tavoitteenamme on kehittää Harrastamisen Tammelasta sellainen, joka juurtuu tänne ja mahdollistaa mielekkään, säännöllisen harrastamisen kunnassamme.

Tammela on mukana Harrastamisen Suomen mallin (HSM) mukaisessa kerhotoiminnan järjestämisessä lukuvuonna 2022–2023. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle 1.–9.-luokkalaiselle vähintään yksi mieleinen ja maksuton harrastus. HSM harrastuskerhoja järjestetään kaikilla kouluilla koulupäivän yhteydessä koko lukuvuoden ajan. Kerhot ja niiden sisältö on laadittu kouluittain lasten ja nuorten toiveiden pohjalta.

Lisätietoja

hyvinvointikoordinaattori Tiina Hongisto

Puh. 050 379 1189

[email protected]

Lapset harrastavat