Kirppiskierros ja Harrastusmessut 19.-20.8.2023

Ma, 14.08.2023 - 10:49

Kirppiskierroksen ja harrastusmessujen kartta on nyt täällä! 

Nettikartta löytyy täältä: 

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Z5wE-5EqQnIq9NB7JxlIjqteGOndngc&hl=fi&usp=sharing

Kunnantalon yhteiskirppikselle voi vielä osallistua ilman erillistä ilmoittautumista. Paperikartat jaossa kunnantalolla tiistaista alkaen. Numerokyltit voi hakea kunnantalolta torstain ja perjantain aikana, palautus samaan paikkaan seuraavalla viikolla maanantain ja tiistain aikana. 

OHJEITA KUNNANTALON YHTEISKIRPPIKSEEN OSALLISTUJILLE 

Kunnantalon yhteiskirppiksen tiedot on tiivistetty yhden numeron taakse. Jos et siis löydä omaa tekstiäsi täsmälleen samanlaisena kuin sen ilmoitit, ei se haittaa, olet silti mukana.

Lauantaina on samaan aikaan myös Harrastemessut, joten kunnantalon ja iltatorin ympäristössä saattaa tulla vähän ruuhkaa. Sähköautojen latauspisteelle on tulossa VPK:n paloauto ja sille pitää varata esteetön poistuminen hätätapauksia varten.

Sopu sijaa antaa ja tilaa pitäisi riittää kyllä kaikille. Kirppiksiä voi pitää joko kunnantalon edessä tai takana torialueella. Paikkoja ei ole varattu valmiiksi, vaan kukin myyjä etsii itse oman paikkansa. Pöydät ym. pitää tuoda paikalle itse. Kunnantalon sisätiloista ei saa pöytiä tuoda ulos, ne on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Kunnantalon kirppikselle voi halutessaan tulla vielä myymään, vaikka ei olisi ilmoittautunutkaan. Listalta löytyy myös muita yhteiskirppiksiä, joille voivat osallistua myös viime tipassa myyjäksi haluavat.

MUISTILISTA KIRPPIKSEN JÄRJESTÄJILLE

1. Kunnantalon edessä ja torilla kirppis on molempina päivinä. Ruuhkaa voi tulla, mutta sopu sijaa antaa.
2. Tarkistathan, että autojen pysäköinti on huomioitu (omat P-kyltit tarpeen) ja poistuminen pihalta sujuu turvallisesti, esim. väistöpaikka.
3. Jos sinulla on tarjota WC sisätiloissa tai puucee, niin varmistathan, että tilat pysyvät siisteinä ja paperia riittää.
4. Jos pidät kahvilaa ja käsittelet leivonnaisia ym., niin muista hygienia! Muistathan pyyhkiä pöytiä aina välillä!
5. Muista markkinoida omaa kohdettasi somessa (Facebook, Instagram ym.)
6. Hymyile asiakkaille ja muille myyjille! Iloa kehiin!

Kirppiskierros