Koko perheen Metsäjamit pidetään Saaren Kansanpuistossa Suomen luonnonpäivänä ensi lauantaina

Ma, 23.08.2021 - 11:35

Tammela - kahden kansallispuiston koti järjestää luonnollisesti Suomen luonnon päivänä koko perheen tapahtuman.

Tervetuloa koko perheen kanssa viettämään iloista Suomen luonnonpäivää Saaren Kansanpuistossa lauantaina 28.8.2021 klo 10.00-15.00.

Päivän aikana pääsee tutustumaan luontoon erilaisten toimintapisteiden kautta. Toimintapisteissä on kasvomaalausta, melonnan ja sup-lautojen kokeilua sekä Tammelan 4H-yhdistyksen kiitollisuus aarrejahti. Lisäksi Portaan Purjehduskerhon toiminnan esittelyssä pääsee kokeilemaan purjehdusta. MLL Tammelan paikallisyhdistyksen toimintapisteessä on luontoaskartelua ja luontoaiheinen kuvauspiste, jossa voi ottaa perhekuvia. Mukana toimintaa järjestämässä on myös Partiolippukunta Tammelan Metsänkävijät.

 Saaren kansanpuistossa pääsee myös Duo Iltavuoron kanssa metsäretkelle! Mitähän eläimiä metsästä voikaan löytyä? Ehkä tapaamme myös satuolentoja, kuulostelemme sadetta ja haistelemme tuulta. Lapsille suunnattu osallistava konsertti houkuttelee liikkumaan, leikkimään, laulamaan ja tanssimaan mm. tuttujen lastenlaulujen mukana klo 11.00 ja klo 13.00 kansanpuiston katsomossa.

Tammelan uusi etsivä nuorisotyöntekijä Jaana Kivinen ja Ihan Koirana Mennään – esittävän taiteen yhdistys ry kiertelevät alueella. Voit bongata

Etsivän ja Lönttiäisen, pysähtyä kuuntelemaan satuja, osallistumaan jumppahetkeen tai näytä taitosi kävynheittokisassa. Kaikki osallistujat palkitaan.  Metsäjameissa 😊 Kaikki toiminnat ovat maksuttomia.

Koko perheen tapahtumassa pääsee myös uimaan ja patikoimaan Kaukolanharjun näkötornille. Näkötorni avoinna klo 12.00-18.00.  Lapsilta vapaa pääsy näkötorniin.

Saaren kioski ja Lounais-Hämeen Pirtti palvelevat tapahtuman ajan, josta voi ostaa ruokaa ja välipalaa.

Lisätietoja vapaa-aikasihteeri Päivi Paija, puh. 050 3765162

 

Järjestää Tammelan nuorisopalvelut ja yhdistykset

Aikuiset ja lapset liikkumassa luonnossa tehtävärasteilla