Metsien laulut ja tarut-konsertti 28.8.2020 Hämeen Luontokeskuksessa

To, 13.08.2020 - 11:48

Metsien laulut ja tarut

pe 28.8.2020 klo 18.00 Hämeen Luontokeskus, Tammela

 

Metsien laulut ja tarut – konsertti on musiikillinen matka luonnon mystiikkaan ja satukuviin. Musiikissa kohtaavat myyttiset taruolennot, laululinnut ja lumoava huilu.

Konsertissa esiintyvät mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto, huilusti Johanna Kärkkäinen ja pianisti Minttu Siitonen. Ohjelma sisältää mm. Aarre Merikannon, Toivo Kuulan, Claude Debussyn ja Franz Lisztin musiikkia.

 

Maiju Vaahtoluoto on Savonlinnasta lähtöisin oleva oopperalaulaja, joka valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2017. Viime aikoina hän on työskennellyt mm. Berliinin Deutsche Operissa sekä Oldenburgin Staatstheaterissa Saksassa. Hän esiintyy mielellään myös liedmusikin ja kirkkomusiikkiteosten parissa.

 

Johanna Kärkkäinen on Sibelius-Akatemiasta valmistunut huilisti ja lisäksi hän kirjoittaa runoutta. Hänen esikoisrunoteoksensa julkaistiin vuonna 2017. Kaudella 2020 Kärkkäinen toimii Seinäjoen kaupunginorkesterissa huilun äänenjohtajana.

 

Minttu Siitonen on tammelalaislähtöinen pianisti, joka valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi vuonna 2015. Hän esiintyy aktiivisesti liedpianistina, solistina ja kamarimuusikkona.

Aihepiiri