Tammelan kirjastossa alkaneet teemakuukaudet jatkuvat Tammelan eläkeläisjärjestöjen esittelyllä ja toiminnalla kunnantalolla

Ma, 05.10.2020 - 13:20

 

Tammelan kirjasto ja Tammelan kulttuuripalvelut aloittivat syyskuun alussa yhdistyksille suunnatun toiminnan, missä aktivoidaan yhdistyksiä esittelemään ja tuomaan esille toimintaansa.

 Tavoitteena on myös aktivoida niitä kuntalaisia, jotka eivät vielä ole löytäneet yhdistyksiä tai sopivaa toimintaa itselleen. Toisaalta yhdistykset saavat näkyvyyttä ja mahdollisuuden jäsenhankintaan, toiminnan esittelyyn ja kehittämiseen. Lokakuussa Tammelan eläkeläisyhdistykset esittelevät toimintaansa Tammelan kirjastossa. He järjestävät aulaan pienimuotoisen näyttelyn.

Ajalla 5.-16.10. ma, to ja pe klo 12-15 sekä ke klo 13-16 Eläkeliiton Tammelan yhdistys järjestää digiloikka ohjausta älykännykän käytöstä, ryhmässä 6 hlö Tammelan kirjaston Hilla-tilassa. Jatkuva ilm. 040 754 3204 Kaisa Väisänen.

Oletko kiinnostunut kuorolaulusta, lähde tutustumaan siihen Tammelan kunnantalon saunaosastolla ke 7.10. klo 15-17. Lauluryhmä TELLAN pitää kuoroharjoitukset, joihin kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Vanhustenviikon yhteislaulutilaisuus on To 8.10. klo 18 Tammelan kirkossa mukana kirkkokuoro, veteraanikuoro, lauluryhmä Tella, TRSK messubändi, pelimanneja Susikkaalta, puhe Kaija Palomäki.

Lähi-Tapiola kutsuu kaikkia ikäihmisiä ja muita kiinnostuneita keskustelemaan aiheesta ”Elämän turva- terveys, talous ja turvallisuus ma 12.10. Klo 13. Paikkana on kunnantalon Valtuustosali. Lähi-Tapiola tarjoaa kahvin ja pullan osallistujille

Eläkeliiton ja Eläkkeensaajien yhdistyksillä on molemmilla Boccia-ryhmät. Jos olet kiinnostunut tulla kokeilemaan peliä niin saavu kunnantalolle ke 21.10. klo 15-16, niin pääset pelaamaan.

Kulttuurikävely Mustialassa perjantaina 23.10, oppaana Seppo Kujala, yhteislähtö kirjastolta klo 12.45. Makkaranpaistoa Kiimalammin laavulla ke 28.10. Yhteislähtö kirjastolta klo 13 (omat makkarat). Nämä tapahtumat ovat Eläkeliiton toimintakalenterista, mutta mukaan pääsevät kaikki kiinnostuneet.

Eläkeliiton Tammelan yhdistyksellä on jäseniä noin 360. Toimintasuunnitelmassa on vuosittain tarinatupa kerran kuukaudessa, matkoja, teatteriretkiä, liikuntaa eri muodoissa esim. Boccia, mölkky, kuntosali ja Asahi. Tammelan Eläkkeensaajat on hieman pienempi jäsenmäärältään, mutta heilläkin on säännölliset viikoittaiset tapaamiset boccia-vuorolla ja kuntosalivuorolla.

Lisätietoja antavat Eläkeliiton Tammelan yhdistyksen puheenjohtaja Pirkko Sahlberg-Vainiopuh. 045 6346 833 ja Eläkkeensaajien puheenjohtaja Armas Poikela puh.045 2331002