Tammelan Kirppiskierros jo kahdeksannen kerran ensi viikonloppuna

Ma, 16.08.2021 - 10:35

Tammelan Kirppiskierros on kaksipäiväinen tapahtuma 21-22.8.2021, missä lauantaina kierretään kirppiskohteita Etelä-Tammelassa ja sunnuntaina Pohjois-Tammelassa.  Kirppiskohteiden lisäksi pääsee tutustumaan myös kulttuurikohteisiin. Kulttuurielämyksiä voi kokea mm.  opastetulla Portaan kulttuurikävelyllä la klo 11.00 ja klo 13.00. Lähtö kierrokselle on Härkäpostin edestä.  Voit myös tutustua Saaren kartanon Kivilammin torpan historiaan Hämeen Härkätien varressa klo 10.00-16.00. Pop up-ravintoloita ja kahviloita on myös reittien varrella molempina päivinä. Lauantaina pääsee lounaalle Letkun puodin piharavintolaan, Harjun Kuusipeurojen pop-up ravintolaan, Portaan Nahkurinverstaalle, Saaren kioskille, Lounais-Hämeen Pirtille tai Venesillalle. Sunnuntaina lounaspaikat ovat Teboil-Tammela, Susikkaan kylätalo sekä Teuron kylätalo.

Lauantain ja sunnuntain yleisille kirppismyyntikohteille voi vielä ilmoittautua myyjiksi. Kohteet ovat lauantaina; Tammelan kunnantalo, Riihivalkaman koulun piha, Torron ent. työväentalon piha-alue, Letkun puoti, Knuutilan navetta, Liesjärven kylätalon kenttä, Härkäpostin ja Patiinaputiikin piha, Saaren Kansanpuiston parkkipaikka sekä Lamalan Hakakujan puistokirppis. Sunnuntaina isommat kirppismyyntialueet ovat Kaukjärvi Teboilin piha, Susikkaan kylätalo/ Kangasniemen piha, Teuron Matssonin pelto, Lamala, Hakapuiston puistokirppis sekä Tammelan kunnantalon piha. Lauantaina kirppispisteiden lisäksi pääsee tutustumaan Portaan kylällä voi tutustua myös Eero Leppäsen ateljeehen ja käydä nahkatehdasmuseossa.  Lauantain ja sunnuntaina kierroksen voi päättää vierailuun Kaukolanharjun näkötornilla ja Tannisen museossa Saaren Kansanpuistossa klo 12.00–18.00.

Sunnuntaina pääsee Manttaalilla tutustumaan sotaveteraanimuseoon klo 11.30-14.00.

Lauantaina on kirppis- ja tutustumiskohteita yhteensä 45 ja sunnuntaina 26. Karttoja voi noutaa Tammelan kunnantalon neuvonnasta ja kirjastosta.

Tapahtuma toteutetaan koronaturvallisesti.

Lisätietoja saa www.tammela.fi. Lisätietoja Päivi Paija puh. 050 3765162

 

 

Kirppiskierroksen logo- auringonkukkatyttö