Tammelan nuorten kesätyöhaku on alkanut - hae 11.4.2021 mennessä

Ti, 02.03.2021 - 13:43

Nuorten kesätyöllistäminen kesällä 2021 - kesätyöhaku on alkanut

Tammelan kunta tarjoaa taas kesätyömahdollisuuksia kunnan toimipisteissä. Lisäksi yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt tarjoavat kesätöitä ajalle 1.5.-31.8.2021. Nuorten kesätyön haku työpaikkoihin päättyy sunnuntaina 11.4.2021.

Kaikki työtehtävät toteutuvat, mikäli koronarajoitukset poistuvat. Kesätyöpaikkoja on tarjolla seuraavissa kunnan toimipisteissä:

  • kirjastopalvelut (kirjaston kesätyöharjoittelija)
  • nuorisopalvelut (päiväleirin ohjaajaharjoittelija)
  • ruoka-ja puhdistuspalvelut (puhdistuspalveluharjoittelija, ruokapalveluharjoittelija)
  • tekniset palvelut (laitosmiesharjoittelija, kirvesmiesharjoittelija, maalariharjoittelija)
  • varhaiskasvatuspalvelut (varhaiskasvatuksen harjoittelija)

Tammelan kunnan omat kesätyöpaikat ovat haettavissa Kuntarekryn verkkosivuilla. Jotta voit hakea kesätyöpaikkojamme, sinun pitää ensin rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi. Kuntarekryn etusivulla kohdassa ”Työnhakijan kirjautuminen” voit luoda itsellesi käyttäjätunnukset. HUOM! Tunnus on henkilökohtainen (esim. sisaruksilla tulee olla omat tunnukset).

Kunnan työpaikkojen lisäksi voit hakea kesätyötä yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisiltä. Tiedot avoinna olevista yritysten, yhdistysten ja yksityisten kesätyöpaikoista löytyvät Tammelan Avoimet työpaikat -sivulta sitä mukaa, kun tiedot avoimista kesätyöpaikoista ilmoitetaan kuntaan. Katso yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisiltä löytyvät kesätyöpaikat em. luettelosta ja lähetä hakemus sähköpostilla suoraan heille. Voit halutessasi käyttää sivun alareunasta löytyvää kesätyöhakemuslomaketta tai lähettää suoraan oman cv:n vapaamuotoisen hakemuksen liitteenä.

Jätä hakemus kolmeen sinulle mieluisimpaan kesätyöpaikkaan (kunta/muut työpaikat) viimeistään sunnuntaina 11.4.2021 mennessä. Rekrytointiprosessin haastattelut suositellaan toteuttamaan etäyhteyden avulla puhelin- tai videoneuvotteluna, chattina tai muulla vastaavalla tavalla.

Tammelan kunta, yritykset ja muut toimijat valitsevat kesänuoret 25.4.2021 mennessä ja ilmoittavat valinnasta kaikille hakijoille sähköpostilla.

Voit työllistyä kesän aikana työllistämistuella tuetusti ainoastaan yhteen kunnan, yrityksen, yhdistyksen tai yksityisen kesätyöpaikkaan. Mikäli työllistyt kesän aikana sekä kuntaan että yritykseen, yhdistykseen tai yksityiselle, sinun tulee itse sopia työnantajasi kanssa siitä, että työllistyt heille ilman kunnan maksamaa työllistämistukea.

Ole itse aktiivinen ja etsi kesätyötä myöskin yksityisiltä, yrityksistä ja yhdistyksistä ja ota heihin itse yhteyttä. Muista, että työsopimus tulee tehdä kirjallisena.

Kesätyöhakemuslomake yksityisille, yrityksiin ja yhdistyksiin hakeville 2021.doc
Kesätyöhakemuslomake yksityisille, yrityksiin ja yhdistyksiin hakeville 2021.pdf

Voit lisäksi hakea Forssan Seudun Hyvinvointikuntayhtymän (FSHKY) kesätyöpaikkoja.

Lisätietoja nuorten kesätyöllistämisestä: vapaa-aikasihteeri Päivi Paija, 050 376 5162, [email protected]