Tammelan tonttupolku kutsuu tonttuilemaan – ota kuva ja osallistu arvontaan!

Ti, 01.12.2020 - 08:04

Tervetuloa Tammelan tonttupolulle Tammelan liikuntapuistoon sekä Tammitarhan ja Portaan päiväkotien pihalle - tonttupolut ovat avoinna 1.-13.12.2020. 

Vieraile vaikkapa kaikilla kolmella tonttupoluilla! Tontut ovat ripotelleet joulupolun varrelle toiminnallisia tehtäviä, joita on mukava tehdä yhdessä perheen kanssa. Rasteilla on mm. jouluisia leikkejä, joululoruja, liikunnallisia tehtäviä, englannin kielisuihkutuksen mukaisia tehtäviä, QR-koodi tehtäviä, näyttelyitä ja muuta mukavaa jouluista toimintaa.

Tonttupolut alkavat liikuntapuistossa liikuntakeskuksen yläovelta ja päiväkodeissa pihalta. Alkupisteellä on kartta, jossa löytyy ohjeet tonttupolun toimintarasteille. Lisätietoja saat myös varhaiskasvatuspaikoista. 

Tonttupolulle osallistuneiden kesken arvotaan kolme jouluista tuotepakettia (arvo n. 40 €). Arvontaan pääset osallistumaan nappaamalla kuvan tonttupolusta ja julkaisemalla sen Instagramissa (profiilin on oltava julkinen). Merkkaa kuvaasi #tammelantonttupolku2020 ja @tammelankunta.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Instagramia ja haluat osallistua arvontaan, voit lähettää valokuvan sähköpostitse oman lapsen päiväkodin sähköpostiin. Perhepäivähoidon asiakkaat voivat lähettää kuvan päiväkotien sähköpostiin. Julkaisemalla kuvan IG:ssä tai lähettämällä sen sähköpostiin annat samalla luvan kuvan julkaisemiseen tai jakamiseen Tammelan somekanavissa.

Arvonta suoritetaan tonttupolun päättymisen jälkeen ja jouluisten tuotepakettien voittajille ilmoitetaan Instagramin/sähköpostin välityksellä.

Tervemenoa tonttuilemaan!