Vesijohtoverkoston huuhtelu

Ke, 30.09.2020 - 09:57

Tammelan vesihuoltolaitoksen alueella suoritetaan  vesiverkoston huuhtelua tulevan kahden viikon aikana. Tarkoituksena on saada verkostoon kertynyt sakka huuhdottua pois.

Huuhtelut aloitetaan keskustan alueelta maanantaina 5.10. ja siihen on varattu aikaa seuraavan viikon maanantaihin 12.10. asti, huuhteluja ei tehdä viikonlopun aikana. Tiistaina 13.10. huuhtelu vuorossa on Kirstilän alue, keskiviikkona 14.10. Ruisluodon alue, torstaina 15.10. Kaukjärven teollisuusalue sekä Nuutin asuinalue. Perjantaina 16.10. huuhtelut päättyvät Tapolaan. 

Huutelun aikana saattaa ilmetä painevaihtelua, veden jakelua ei kuitenkaan keskeytetä. Verkostosta saattaa irrota sakkaa ja putkistoon tulla ilmaa, jotka voivat samentaa vettä. Tämän vuoksi tulee käyttöön varata talousvettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä!

Vettä käyttävien koneiden käytöstä tulee pidättäytyä laiterikko vaaran vuoksi. Vesihuoltolaitos ei korvaa pyykeille eikä koneille aiheutuneita vaurioita työn aikana eikä välittömästi sen jälkeen.

Huuhtelun päätyttyä suosittelemme muutaman minuutin kestoista veden juoksutusta kaikista kiinteistön hanoista.

Häiriötiedotuspalveluumme puhelinnumeronsa ilmoittaneet asiakkaat saavat  tekstiviestin, kun heidän alueellaan suoritetaan huuhtelua. Lisäksi viesti laitetaan kun huuhtelut alueella ovat päättyneet.

Pahoittelemme teille aiheutuvaa haittaa!

Lisätietoja:
[email protected]
maanrakennusmestari
Heimo Tuomola
p. 050 313 2140

Aihepiiri