Arvovaltainen raati Tammelan ja Nuorkauppakamarin kilpailussa - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Arvovaltainen raati Tammelan ja Nuorkauppakamarin kilpailussa

Takaisin artikkelilistaukseen

Arvovaltainen raati Tammelan ja Nuorkauppakamarin kilpailussa

Tammelan ja Suomen nuorkauppakamareiden A-alueen lanseeraamaan kilpailuun osallistuu yhteensä 6 nuorkauppakamaria: Airisto, Espoo, Forssa, Loimaa, Salo ja Turku. 

Kilpailun tavoitteena on kehittää markkinointisuunnitelma Kaukjärven Hakkapeliitta-yrityspuiston tonttien myynnin edistämiseksi. Voittaja kamarille kunta lahjoittaa huikean 1500€:n voittopotin. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan 250€:lla.

Arvovaltaiseen raatiin kuuluu 6 merkittävää toimijaa eri aloilta. Kilpailuesityksiä saapuu tänään 12.4.2018 kuuntelemaan ja arvioimaan Juha Siitonen, Elina Pekkarinen, Janne Ikola, Timo Nummela, Miika Tuki ja Kalle Larsson.

Juha Siitonen

Elina Pekkarinen – Keski-Uudenmaan kehityskeskuksen toimitusjohtaja

“Olen toimitusjohtaja Keukessa – yritysten kasvun mahdollistajassa. Olen työskennellyt yritys- ja aluekehittämisen parissa 20 vuotta. Oma johtamisosaamiseni liittyy erityisesti strategiatyöhön, muutosten johtamiseen sekä tiimin rakentamiseen ja sen osaamisen arviointiin. Mielestäni on tärkeää, että alueen kehittämiselle tehdään kirkkaan vision lisäksi myös selvä polku ja stepit, mitä kautta tavoitteet saavutetaan. Toimintojen kehittämisessä minua kiehtovat brändin, arvonnousun ja tuloksellisuuden lisäksi asiakasymmärryksen vahvistaminen ja laadukkaan asiakaskokemuksen aikaansaaminen. Asiakas on hyvä pitää kehittämisen keskiössä, jalat maassa, kädet savessa ja pää välillä pilvissä.

Odotan kilpailulta tutustumista Tammelan markkinointimaastoon sekä rohkeita, erottuvia ja mielenkiintoisia kilpailutöitä, joiden valmistamisessa ihmiset ovat laittaneet itsensä ja osaamisensa likoon.”

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Janne Ikola – Aava&Bang operatiivinen johtaja

“Olen 40-vuotias insinöörin ja kauppatieteilijän risteytys, joka on tehnyt markkinointia 2000-luvun alusta lähtien. Muutin elokuun alusta Helsingistä Jyväskylään Aava & Bangin operatiiviseksi johtajaksi ja vastaan meidän markkinointitoimiston palveluista. Sitä ennen rakensin 12 vuotta Helsingin Kampissa mainostoimisto Orangen digitaalisen liiketoiminnan yksikköä kehitysjohtajan roolissa.

Oma intohimo on liiketoiminnan kehittämisessä ja rakentamisessa, työkaluni tähän ovat markkinointi ja digitaalinen liiketoiminta. Kilpailulta odotan monipuolisia ideoita ja poikkeuksellista ajattelua haastavasti myytävän kohteen markkinointiin.”

Aava & Bang

Timo Nummela – Toimitusjohtaja ja yrittäjä Vesinummela Oy

”Olen Tammelan Yrittäjien entinen puheenjohtaja. Olen tällä hetkellä Hämeen Yrittäjien sekä Talotekniikkaliiton hallituksen jäsen sekä myös Rakennusteollisuus RT:n edustajiston ja Suomen Yrittäjien Työmarkkinavaltuuskunnan jäsen. Siviilissä olen Vesinummela Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja.

Odotan innolla uusia näkökulmia siitä, miten saataisiin vaikeasti markkinoitava, sinällään loistavalla sijainnilla olevat teollisuustontit suuren yleisön tietoisuuteen. Ja myös miten aluetta voitaisiin kehittää houkuttavuuden lisäämiseksi.”

Vesinummela Oy
Tammelan Yrittäjät ry

Miika Tuki – Tammelan kunnan kaavoittaja

“Olen arkkitehti ja toiminut Tammelan kunnan kaavoittajana vuodesta 2008. Odotan, että kilpailutöissä kunta saa uuden näkökulman alueeseen ja alueen vahvuudet saadaan uudella tavalla esiin. Odotan myös löytyvän uusia luovia tapoja markkinoida ja myydä aluetta.”

Kalle Larsson – Tammelan kunnanjohtaja

“Toimin Tammelan kunnanjohtajana. Vastaan kunnan strategisesta kehittämisestä yhdessä valtuutettujen kanssa. Odotan raikkaita ja yllättäviä esityksiä tonttien myynnin edistämiseen. Haluan uskoa, että kamarien moniammatillinen osaaminen on korkeatasoista ja sopivaa tähän kilpailuun.”

Kallelarsson.fi