Metsäjamit Saaren Kansanpuistossa ensi lauantaina 31.8. Suomen luonnon päivänä - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Metsäjamit Saaren Kansanpuistossa ensi lauantaina 31.8. Suomen luonnon päivänä

Takaisin artikkelilistaukseen

Metsäjamit Saaren Kansanpuistossa ensi lauantaina 31.8. Suomen luonnon päivänä

Koko perheen Metsäjamit pidetään Saaren Kansanpuistossa Suomen luonnonpäivänä ensi lauantaina

 

Suomalaiselle luonto on niin lähellä, ettei sitä aina edes huomaa. Se on kuin paras kaveri, jota alkaa kaivata vasta, kun siitä joutuu erilleen Mutta kun sen kanssa pääsee taas liikkeelle, mieli virkistyy ja jalka nousee rivakammin. Saattaa vähän naurattaakin. Jokaisella meistä on luonnon kanssa omat juttunsa. Mistä yksi etsii marjoja tai sienisopan aineksia, etsii toinen lepoa ja kolmas seikkailua. Näin kirjavaa kaveria kannattaa juhlia yhdessä. Lähde koko perheen voimin viettämään muutama tunti luonnossa

Tervetuloa koko perheen kanssa viettämään iloista Suomen luonnonpäivää Saaren Kansanpuistossa lauantaina 31.8.2019 klo 11.00-16.00.

Päivän aikana pääsee tutustumaan luontoon erilaisten toimintapisteiden kautta. Toimintapisteissä on kasvomaalausta ja kasvien tunnistusta, lasten museo-opastus Tannisen museolla, Tammelan 4H-yhdistyksen Metsähupi luontoaiheisilla rasteilla, Kulttuuriyhdistys Kuvion sirkuskoulu ja taidepaja sekä Portaan Purjehduskerhon toiminnan esittelyä. Koko perheen tapahtumassa pääsee myös uimaan ja patikoimaan Kaukolanharjun näkötornille. Tapahtumaan on vapaa pääsy! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Oksjärven mökin 1 vrk.

 

Saaren kioski palvelee myös tapatuman ajan, josta voi ostaa evästä.

Lisätietoja Päivi Paija, puh. 050 3765162

Tammelan kunta nuorisopalvelut