Operetti- ja musikaalisävelmiä Tammelan kunnantalolla 17.11.2019 klo 14.00 - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Operetti- ja musikaalisävelmiä Tammelan kunnantalolla 17.11.2019 klo 14.00

Takaisin artikkelilistaukseen

Operetti- ja musikaalisävelmiä Tammelan kunnantalolla 17.11.2019 klo 14.00

Sunnuntaina 17.11. klo 14 Tammelan valtuustosalissa kuullaan operetti- ja musikaalisävelmiä. Esiintyjinä ovat sopraano Ritva Kotanen, tenori Keijo Kuivanen sekä pianisti Tuomas Honkkila.

Ohjelmassa nimikappaleen lisäksi mm rakastetut duetot Vait on huulet, Ollaan niin kuin pääskyset, All I ask of You sekä soolonumerot Rikas mies jos oisin, Niin paljon kuuluu rakkauteen jne

Ohjelma 10 €. Järjestäjänä  Tammelan kulttuuripalvelut.

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän täydentänyt opintojaan mm Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut TTT:n, Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

 

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua mm. prof. Liisa Linko-Malmion johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja TTT:ssä, TT:ssä, Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen AMK:sta. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana aiemmin Vakka-Suomen ja nykyään Sastamalan musiikkiopistossa. Honkkila on opiskellut mm Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin ja Risto Kyrön johdolla. Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa.