Kulttuuri- ja matkailupalvelut

Tammela on kulttuuripitäjä, jossa monipuolisen kulttuuritarjonnan lisäksi on huomioitu kulttuurihistorian säilyttäminen. Kulttuuripalvelut luo edellytyksiä kunnassa harjoitettavalle monipuoliselle kulttuuritoiminnalle, kannustaa paikallisia yhdistyksiä osallistumaan kulttuuritarjonnan tuottamiseen ja organisoi sekä järjestää yhteistoiminnassa tarjontaa eri ikäisille.

Tammelan kunnantalo

Tammelan kunnantalo toimii myös matkailuneuvontana. Kunnantalon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Arto Sipinen Ky ja se otettiin käyttöön 3.6.1991. Ala-aulassa on vaihtuvia taidenäyttelyitä joihin pääset tutustumaan kunnantalon aukioloaikoina:

Ma 10.00-17.00
Ti-Pe 9.00-14.30
Sulkuaikana käynti Café Tammelan ovesta

puh. (03) 412 0216
[email protected]

Hakkapeliitantie 2
31300 Tammela

Kulttuurijärjestöt

Tammelan kulttuurijärjestöihin pääset tutustumaan tästä.

Tammelan taiteilijat

Tammelan kunnan kulttuuritoimi ja Tmi Kerttu Rautio-Mansikkaniemi ovat tehneet yhteistyössä Tammelan taiteilijat – sivut. Sivut palvelevat taiteesta kiinnostuneita kuntalaisia ja antaa tietoa tammelalaisista, kesätammelalaisista ja Tammelassa syntyneistä tai aiemmin Tammelassa asuneista taiteilijoista. Sivuilla on esitelty yli 50 taiteilijan tiedot ja siellä on kuvia heidän teoksistaan. Tietoja taiteilijoista lisätään sitä mukaa kun niitä toimitetaan Tammelan kulttuuritoimeen.
Tästä linkistä pääset tutustumaan Tammelan taiteilijoihin; http://www.tammelantaiteilijat.com

Kulttuuripalveluiden avustukset (linkki oikealla marginaalissa)