Kulttuuripalkinto

Ehdotukset kulttuuripalkinnon saajiksi tulee jättää viimeistään 15.10.2019 mennessä [email protected] tai täyttämällä alla oleva lomake.
Huom! Mikäli lähetät tiedot alla olevalla lomakkeella, muista lopuksi lähettää lomakkeen tiedot painamalla Lähetä -painiketta. Mikäli tätä ei ole tehty, tiedot eivät välity kuntaan.

Kulttuuripalkinto

  • Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
  • Pudota tiedostot tähän tai

 

Ehdotukset v. 2019 kulttuuripalkinnon saajiksi (aakkosjärjestys, päivitetty 13.11.2019);
Mikael von Frenckell
Eija Laine
Sanna Mansikkaniemi
Taikatassun päiväkodin Maahisten yksikön Korentojen ryhmä

TAMMELAN KULTTUURIPALKINTOSÄÄNTÖ 1.6.2018 alkaen (Sivistyslautakunta 25.4.2018 § 36)
1. Kulttuuripalkinnon saaja on ansioitunut jollakin kulttuurin alueella ja/tai tehnyt Tammelalle merkittävän kulttuuriteon.
2. Kulttuuripalkinto myönnetään vuosittain yhdelle yksityiselle henkilölle, yhdistykselle, ryhmälle, tapahtumalle tai teolle.
3. Kulttuuripalkinto voidaan jättää jakamatta, jollei jonakin vuonna löydy riittävän ansioitunutta.
4. Kulttuuripalkinto luovutetaan samalle taholle vain kerran samoista ansioista.
5. Kulttuuripalkinnon saajia voidaan ehdottaa vapaa-aikasihteerille kunnan nettisivuilla lomakkeen avulla tai perinteisesti sähköpostitse/kirjeitse.
Ehdotettaessa kulttuuripalkinnon saajaa on esitettävä perusteet, miksi kyseinen teko/henkilö/tapahtuma tulisi valita kulttuuripalkinnon saajaksi. Ehdotukset on oltava vapaa-aikasihteerillä lokakuun loppuun mennessä.
6. Vapaa-aikasihteeri valitsee ehdotusten perusteella ehdotuksista 5 ehdokasta, jotka viedään käsiteltäväksi ja lausuttavaksi ennen sivistyslautakunnan käsittelyä Lasten parlamenttiin ja Nuorisovaltuustoon. Sivistyslautakunta valitsee kulttuuripalkinnon saajan vapaa-aikasihteerin ehdotusten sekä lasten parlamentin ja nuorisovaltuuston lausuntojen pohjalta. Mikäli ehdokkaita tulee vähemmän kuin 5, vapaa-aikasihteeri vie kaikki ehdotukset edelleen käsiteltäviksi. Kaikki ehdokkaat julkaistaan kunnan nettisivuilla.
7. Tammelan kulttuuripalkinto luovutetaan vuosittain itsenäisyyspäiväjuhlassa 6.12.
8. Kulttuuripalkinto on paikallisilla taiteilijoilla teetetty taideteos. Lisäksi palkintoon kuuluu kunniakirja.