Slaavilaisen musiikin konsertti 16.3.2019 Tammelassa- Erkki Liikanen tuo ystävänsä esiintymään kotikuntaansa - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Slaavilaisen musiikin konsertti 16.3.2019 Tammelassa- Erkki Liikanen tuo ystävänsä esiintymään kotikuntaansa

Takaisin artikkelilistaukseen

Slaavilaisen musiikin konsertti 16.3.2019 Tammelassa- Erkki Liikanen tuo ystävänsä esiintymään kotikuntaansa

Juhlavuottaan viettävä Erkki Liikanen pyysi ystäväänsä Vieno Kekkosta nousemaan kanssaan lavalle vielä kerran.

Laulaja Vieno Kekkonen on esiintynyt aktiivisesti vuodesta 1955 aina viime kevääseen 2018 saakka, jolloin hän päätti kaikkiaan 64 vuotta kestäneen monipuolisen laulajanuransa yhteisiin konsertteihin laulavan ja lauluja kirjoittavan tyttärensä Elina Saurin kanssa. Äiti ja tytär ovat esiintyneet paljon yhdessä 1985 lähtien, mutta Vienon jäätyä nyt eläkkeelle Elina jatkaa keikkailua yksin. Elinan ensialbumi ilmestyi pari vuotta sitten. Toinen, kokonaan omista lauluista koostuva levy on parhaillaan tekeillä.

Vieno Kekkonen ja Elina Sauri ovat esittäneet tunnetuista venäläisistä iskelmistä ja melodioista koostuvaa Slaavilaista konserttia yhdessä Erkki Liikasen kanssa vuodesta 2010 lähtien. Säestäjänä heillä on aina ollut viisrivistä haitaria virtuoosimaisen taitavasti soittava kansanmuusikko, säveltäjä ja orkesterinjohtaja Pekka Pentikäinen.

Slaavilaisen musiikin konsertti Tammelan kunnantalon valtuustosalissa lauantaina 16.3.2019 klo 15.00. Liput 15 €. Lipun myynti alkaa klo 14.00.