Suomen luonnon päivän etkot Hämeen Luontokeskuksessa: Metsien laulut ja tarut soivat Tammelassa - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Suomen luonnon päivän etkot Hämeen Luontokeskuksessa: Metsien laulut ja tarut soivat Tammelassa

Takaisin artikkelilistaukseen

Suomen luonnon päivän etkot Hämeen Luontokeskuksessa: Metsien laulut ja tarut soivat Tammelassa

Metsien laulut ja tarut -konsertti on musiikillinen matka luonnon mystiikkaan ja satukuviin. Suomen luonnon päivän etkot järjestetään konserttina perjantaina 28.8.2020 klo 18.00 Hämeen Luontokeskuksessa. Konsertin musiikissa kohtaavat myyttiset taruolennot, laululinnut ja lumoava huilu.

Konsertissa esiintyvät mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto, huilusti Johanna Kärkkäinen ja pianisti Minttu Siitonen. Ohjelma sisältää mm. Aarre Merikannon, Toivo Kuulan, Claude Debussyn ja Franz Lisztin musiikkia.

Maiju Vaahtoluoto on Savonlinnasta lähtöisin oleva oopperalaulaja, joka valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2017. Viime aikoina hän on työskennellyt mm. Berliinin Deutsche Operissa sekä Oldenburgin Staatstheaterissa Saksassa. Hän esiintyy mielellään myös liedmusikin ja kirkkomusiikkiteosten parissa.

Johanna Kärkkäinen on Sibelius-Akatemiasta valmistunut huilisti ja lisäksi hän kirjoittaa runoutta. Hänen esikoisrunoteoksensa julkaistiin vuonna 2017. Kaudella 2020 Kärkkäinen toimii Seinäjoen kaupunginorkesterissa huilun äänenjohtajana.

Minttu Siitonen on tammelalaislähtöinen pianisti, joka valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi vuonna 2015. Hän esiintyy aktiivisesti liedpianistina, solistina ja kamarimuusikkona.

Konsertin lippuja myydään tuntia ennen konsertin alkua hintaan 15 €. Luontokeskuksen kahvila on myös avoinna. Tilaisuuden järjestää kulttuuripalvelut.