Tammelan kirjaston muutto lähenee – vielä ehtii lainaamaan! - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Tammelan kirjaston muutto lähenee – vielä ehtii lainaamaan!

Takaisin artikkelilistaukseen

Tammelan kirjaston muutto lähenee – vielä ehtii lainaamaan!

Tammelan pääkirjasto on muuttamassa Tammelan kunnantalon ensimmäiseen kerrokseen. Kirjasto palvelee Kirkkoahteentiellä vielä syyslomaviikolla 14.-19.10. normaalein aukioloajoin. Kirjasto on auki maanantaista torstaihin klo 12-19, perjantaina klo 12-17 ja lauantaina klo 10-13.

Kirjasto on kiinni muuton aikana 21.10.-20.11. Uuden kirjastotilan avajaisia vietetään 21.11.

Muutosta johtuen kirjaston laina-ajat on pidennetty 25.11. asti. Lainoja voi palauttaa halutessaan kunnantalon uuteen palautusluukkuun (pääovesta oikealle), kirjastoautoon tai mihin tahansa Louna-kirjastoon. Suositeltavaa on, että Tammelasta lainatut muiden Louna-kirjastojen aineistot palautetaan pidennetyistä laina-ajoista huolimatta normaalien laina-aikojen puitteissa. 

Asiakkaiden saapuneet varaukset pyritään saamaan varaajille ennen palvelukatkosta. Varaukset, joissa on noutoaikaa jäljellä tai jotka saapuvat palvelukatkoksen aikana, voi noutaa kirjastoautosta.

Kirjaston ollessa kiinni kirjastoauto liikennöi normaalisti. Lisäksi kirjastoauto palvelee kunnantalon ja apteekin välisellä parkkipaikalla maanantaisin klo 13-14 ja perjantaisin klo 15-17.

Kuntosalikortit voi ostaa palvelukatkoksen aikana kunnantalon neuvonnasta, joka palvelee maanantaisin klo 10-17 ja tiistaista perjantaihin klo 9-14:30.

Tammelan kirjasto suosittelee asiakkaita lainaamaan isoja määriä ennen muuttoa. Siten kirjaston muuttokuorma kevenee ja asiakkaat voivat nauttia pidennetyistä laina-ajoista. Syyslomaviikolla, ennen palvelukatkoksen alkua, kaikki poistettavat kirjastoaineistot ovat myös ilmaisia. 

Lisätietoja:

tammelan.kirjasto@tammela.fi
050 380 9397

Soili Ojanen
kirjastonjohtaja
soili.ojanen@tammela.fi
050 409 8093