TAMMELAN KUNTA MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA MÄNNISTÖ –NIMISEN KIINTEISTÖN - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

TAMMELAN KUNTA MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA MÄNNISTÖ –NIMISEN KIINTEISTÖN

Takaisin artikkelilistaukseen

TAMMELAN KUNTA MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA MÄNNISTÖ –NIMISEN KIINTEISTÖN

Kohde sijaitsee Hevoniemen kylässä valtatie 10:n varrella osoitteessa Syrjämäentie 48, 31300 Tammela (kiinteistötunnus: 834-403-1-247), noin 4 km Tammelan kirkonkylästä. Kiinteistöltä on tieliittymä myös suoraan valtatielle, joten kohde on liikenteellisesti hyvällä sijainnilla.

Myytävän tilan pinta-ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan 3.460 m2, jolla sijaitsee vuonna 1920 -luvulla valmistunut puurunkoinen, lautaverhottu asuinrakennus. Rakennuksen kerrosala on 48 m2. Lisäksi tilalla on pari talousrakennusta. Tilalla ei ole enää asuttu useampaan vuoteen ja asuinrakennus on ollut lämmittämätön. Asuinrakennus on nykykunnossaan asumiskelvoton ja talousrakennukset vaatimattomia.

Kiinteistöllä on sähköliittymä ja se on liitetty alueella olevaan vesi- ja viemäriverkostoon. Tila on pihapiiriä lukuun ottamatta metsää.

Tilaa rasittaa eteläosassa valtakunnan sähköverkon ilmalinja sekä Syrjämäen yksityistien tiealue.

Kaikki rakennukset ovat purkukuntoisia, joten niistä ei ole tehty kuntokartoituksia.

Alueella ei ole asema- tai yleiskaavaa, vaan se on kaavoittamatonta haja-asutusaluetta. Kiinteistön kokonaisrakennusoikeus määrittyy kunnan rakennusjärjestyksen mukaan eli rakennusoikeus on 15 % kiinteistön pinta-alasta, ja sillä voi olla yksi kaksiasuntoinen pientalo tai kaksi yksiasuntoista pientaloa talousrakennuksineen. Rakentaminen voi olla enintään kaksikerroksista. Kiinteistön rakentamista kuitenkin rajoittaa valtatien aiheuttama melu, jonka torjunta on otettava huomioon niin rakennusten rakenteissa kuin pihajärjestelyissäkin.

Kohteen näyttö: kiinteistöön pääsee tutustumaan ottamalla yhteyttä kuntaan ja sopimalla näyttö.

Tammelan kunnanhallitukselle osoitetut ostotarjoukset Männistön kiinteistöstä tulee jättää torstaihin 20.8.2020 kello 21.00 mennessä Huutokaupat.com huutokauppasovelluksen kautta (kohdenumero 2057957).

Kunta pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa hylätä korkein tarjous, mikäli se on alihintainen. Mikäli tarjous on hyväksyttävissä, myynnistä päättää Tammelan kunnanvaltuusto.

Lisätietoja: Kaavoittaja Miika Tuki, puh. 050 4643274 tai talonrakennusmestari Mika Suontausta, puh 0500 813 132 (sähköpostit etunimi.sukunimi @ tammela.fi).