Tammelan tonttimyyntikilpailun voitto Airiston Nuorkauppakamarille! - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Tammelan tonttimyyntikilpailun voitto Airiston Nuorkauppakamarille!

Takaisin artikkelilistaukseen

Tammelan tonttimyyntikilpailun voitto Airiston Nuorkauppakamarille!

Tammelan ja Suomen nuorkauppakamareiden A-alueen tonttimyynti kilpailun voittajaksi selviytyi Airiston nuorkauppakamari. Kilpailun tavoitteena oli kehittää toimintasuunnitelma Kaukjärven Hakkapeliitta-yrityspuiston tonttien myynnin edistämiseksi. Voittaneelle kamarille kunta lahjoitti 1500€:a. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkittiin 250€:lla.

Kuvassa: Kimmo Hollmén, Anna Björk, Laura Poikkimäki, Janne Ikola ja Elina Pekkarinen

“Useissa suunnitelmissa hyödynnettiin hyvin Tammelan vahvuuksia. Airiston nuorkauppakamarin ehdotus yhdisti Tammelan mahdollisuudet globaaleihin trendeihin joihin on helppo tarttua. Suunnitelmassa nostettiin esiin kaksi konkreettista ehdotusta; kiertotalous ja verkkokauppa, joihin Hakkapeliitta-yrityspuisto sopii erinomaisesti. Strategisen suunnitelman lisäksi oli määritelty konkreettiset etenemis askeleet, jotta kunta voi lähteä tätä helposti toteuttamaan.” Raatiin kuulunut Keski-Uudenmaan kehityskeskuksen toimitusjohtaja Elina Pekkarinen kertoo.

Kilpailun raatiin kuului 6 merkittävää toimijaa eri aloilta. Esityksiä saapui kunnantalolle kuulemaan ja arvioimaan yrittäjä Juha Siitonen, Keski-Uudenmaan kehityskeskuksen toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, Aava&Bang operatiivinen johtaja Janne Ikola, Vesinummela Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Timo Nummela, Tammelan kunnan kaavoittaja Miika Tuki sekä kunnanjohtaja Kalle Larsson.

Kuvassa: Juha Siitonen, Elina Pekkarinen, Timo Nummela, Kalle Larsson, Miika Tuki ja Janne Ikola

“Tuomaristo oli vaikuttunut kilpailun korkeasta tasosta ja siitä, miten näin lyhyessä ajassa nuorkauppakamarilaiset pääsivät niin hyvin sisälle kunnan toimintaan ja vahvuuksiin. Elinvoimaisen tärkeää on nyt, että kunta ottaa veturiotteen konkreettisiin toimiin yrityspuiston kehittämiseksi.” Vesinummela Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Timo Nummela toteaa.

Kilpailun 1. kuniamaininta meni Forssan seudun nuorkauppakamarille, jonka kiertotalouteen keskittyvä työ vakuutti tuomariston. “Rohkea esitys, jossa oli erottuvuutta markkinoinnillisesti.” Aava&Bangin operatiivinen johtaja Janne Ikola ylistää. 2. kunniamaininta meni Espoon nuorkauppakamarille. “Joukkue oli tutustunut huolellisesti Tammelan tilanteeseen ja analysoinut kilpailevat yritysalueet.” Tammelan kunnan kaavoittaja Miika Tuki kertaa.  

Kuvassa: Jouni Karjala, Eero Hirvikoski, Mira Heikkilä, Janne Ikola ja Elina Pekkarinen

Kuvassa: Sanna Raikaa, Janne Ikola ja Elina Pekkarinen

Tammelan ja Suomen nuorkauppakamareiden A-alueen, Hakkapeliitta-yrityspuiston tonttimyynti kilpailu käytiin torstaina 12.4.2018 Tammelan kunnantalolla. Kilpailuun osallistui 6 kamaria, edellä mainittujen lisäksi Loimaan seudun, Salon sekä Turun nuorkauppakamarit

Kuvassa takana: Iiro Junnila, Janne Puurunen, Teemu Harakka, Mikko Nikander, Eero Hirvikoski ja Jouni Karjala.
Kuvassa edessä: Susanna Viljas, Sanni Kiviniemi, Sanna Raikaa, Yasmin Forbes, Harold Häkkinen, Mira Heikkilä, Kimmo Hollmén, Laura Poikkimäki ja Anna Björk.

Kuvaaja: Timo Ilomäki