Tammelan yritystonttien myynti kasvuun Nuorkauppakamarin avulla! - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Tammelan yritystonttien myynti kasvuun Nuorkauppakamarin avulla!

Takaisin artikkelilistaukseen

Tammelan yritystonttien myynti kasvuun Nuorkauppakamarin avulla!

Tammelan kunnassa Kaukjärven Hakkapeliitta-yrityspuistossa olevat tontit eivät ole herättäneet haluttua kiinnostusta yrittäjien keskuudessa, joten päätimme kääntyä Nuorkauppakamarin A-alueen puoleen. Tammelan kunta yhdessä A-alueen kanssa lanseerasi kilpailun, jonka tavoitteena on saada uusia, ennennäkemättömiä ideoita yritystonttien myynnin edistämiseksi.

Voittajakamarille on luvassa mainetta ja kunniaa, medianäkyvyyttä, tunnettuutta ja kunniakirjat, joiden lisäksi Tammelan kunta lahjoittaa voittajakamarille huikean 1500€:n voittopotin. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet palkitaan 250€:lla.

24.3. Workshop Tammelassa
12.4. Finaali Tammelassa

Nuorkauppakamari on kansainvälinen kouluttautumisjärjestö 25-40-vuotiaille. Järjestö pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan ja omaan elinympäristöönsä kehittämällä mm. jäsentensä johtamistaitoa. A-alue on Suomen Nuorkauppakamareiden suurin alue. Se kattaa lähes koko Etelä-Suomen: Turusta ja Porvoosta, Forssan ja Uudenkaupungin kautta aina Helsinkiin ja Maarianhaminaan saakka. Alueella on 22 kamaria, joiden toiminnassa on mukana yli 1550 työelämän päätöksentekijää ja aktiivista vaikuttajaa.

Suomen Nuorkauppakamarit – A-alue 
A-alue Instagramissa
A-alue Twitterissä

Tammelan kunta Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä
LinkedInissä