Operetti- ja musikaalisävelmiä kuullaan Tammelan kunnantalolla – Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

Operetti- ja musikaalisävelmiä kuullaan Tammelan kunnantalolla

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Operetti- ja musikaalisävelmiä kuullaan Tammelan kunnantalolla

marraskuu 17 @ 14:00 - 17:00

Sunnuntaina 17.11. klo 14 Tammelan kunnantalon valtuustosalissa kuullaan operetti- ja musikaalisävelmiä. Esiintyjinä ovat sopraano Ritva Kotanen, tenori Keijo Kuivanen sekä pianisti Tuomas Honkkila. Ohjelma 10 €.

Ohjelmassa nimikappaleen lisäksi mm rakastetut duetot Vait on huulet, Ollaan niin kuin pääskyset, All I ask of You sekä soolonumerot Rikas mies jos oisin, Niin paljon kuuluu rakkauteen jne

 

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän täydentänyt opintojaan mm Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut TTT:n, Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

 

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua mm. prof. Liisa Linko-Malmion johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja TTT:ssä, TT:ssä, Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa.

 

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen AMK:sta. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana aiemmin Vakka-Suomen ja nykyään Sastamalan musiikkiopistossa. Honkkila on opiskellut mm Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin ja Risto Kyrön johdolla. Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 17
Aika:
14:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Tammelan kunnantalon valtuustosali
Hakkapeliitantie 2
Tammela, 31300 Suomi
Kotisivu:
www.tammela.fi

Järjestäjä

Kulttuuripalvelut
Puhelin:
050-3765162
Sähköposti:
paivi.klemela@tammela.fi
Kotisivu:
www.tammela.fi