TIEDOTE: Tammela tarjoaa kesällä lapsille ja nuorille leiriohjelmaa - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

TIEDOTE: Tammela tarjoaa kesällä lapsille ja nuorille leiriohjelmaa

Takaisin artikkelilistaukseen

TIEDOTE: Tammela tarjoaa kesällä lapsille ja nuorille leiriohjelmaa

Kuvassa maitohorsmia rapsipellon edustalla.

Tammelan kunta järjestää kesällä erilaisia leirejä alakouluikäisille. Kesä- ja heinäkuun aikana järjestettävillä leireillä pääsee tutustumaan skeittaukseen, monipuolisiin liikuntamuotoihin ja luontoaktiviteetteihin. Maksullisille leireille voi varata paikkoja Tammelan nuorisopalveluiden kautta.

Skeittausta Tammelan liikuntapuistossa

Tammelan nuorisopalvelut järjestää yhdessä PINNA skateboardingin kanssa skeittipäiväleirin Tammelan liikuntapuistossa 15.-18.6.2020. Leiripäivät ajoittuvat klo 9-15 välille, ja osallistua voivat kaikki 2013-2007 syntyneet. Leirin hinta on 40 euroa. Se sisältää ohjauksen, lounaan ja välipalan. Tammelalaisille lapsille hintaan sisältyy myös vakuutus.

“Kyseessä on skeittauksen alkeiskurssi eli mukaan voi tulla, vaikka ei olisi ennen skeitannut”, kertoo Tammelan nuorisotyöntekijä, Maria Valta. Mukaan leirille tarvitaan pakollinen kypärä, juomapullo vettä varten ja keliin sopivat vaatteet. “Leirille voi ottaa oman skeittilaudan, mutta myös lainalautoja on tarjolla. Kehotamme lisäksi ottamaan mukaan yksivärisen t-paidan tai kangaskassin. Niihin tuunataan kangasväreistä logoja tai muuta painettavaa”, Valta sanoo.

Skeittileirille otetaan vastaan ilmoittautumisia 8.6.2020 klo 12 asti.

Heinäkuussa luvassa monipuolisia liikunta- ja luontoaktiviteettejä

Tammelan Liikuntakeskuksella järjestetään 29.6.-3.7.2020 liikuntapainotteinen päiväleiri. Ohjelma ajoittuu klo 9-15 välille, ja siihen kuuluu jalkapalloa, frisbeegolfia, yleisurheilua ja muuta mukavaa ulkoliikuntaa. Sään salliessa luvassa on myös uintia. Leirille voi ilmoittautua 17.6.2020 klo 12 mennessä.

Toinen heinäkuussa järjestettävä leiri on luontopainotteinen päiväleiri. Riihivalkaman koululla 27.-31.7.2020 järjestettävä leiri toteutetaan yhteistyössä 4H-yhdistyksen kanssa. Ohjelmaan kuuluu luonnossa liikkumista, suunnistusta, askartelua ja leikkejä.

Heinäkuun leirit maksavat 50 euroa / leiri (ulkokuntalaisille 60 euroa). Hinta sisältää ohjauksen ja lounaan, tammelalaisille lapsille myös vakuutuksen. Jos perheestä osallistuu useampi lapsi, seuraavan lapsen hinta on 45 euroa (ulkokuntalaisille 55 euroa).

“Korostamme vastuullisuutta kaikkien leirien järjestämisessä. Osallistujien turvallisuuden vuoksi huomioimme turvavälit jokaisena leiripäivinä”, kertoo Maria Valta.

Leireille on varattu paikkoja rajoitetusti. Mikäli ryhmään ilmoittautuu osallistujia enemmän kuin on paikkoja, paikat jaetaan arpomalla. Vanhemmille lähetetään leirikirje sähköpostitse ennen leirin alkua. Leireille voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä Maria Valtaan, mutta ilmoittautumisia toivotaan ensisijaisesti nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://www.tammela.fi/palvelut/nuorisopalvelut/1897-2

Lisätietoja:
Maria Valta
Tammelan nuorityöntekijä
puh. 050 337 0173
maria.valta@tammela.fi