TIEDOTE: Tammelan kunnanjohtaja esittelee talousarvion vuodelle 2020 - virtuaalinen talousarvion esittely laajentaa kuntaviestinnän saavutettavuutta - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

TIEDOTE: Tammelan kunnanjohtaja esittelee talousarvion vuodelle 2020 – virtuaalinen talousarvion esittely laajentaa kuntaviestinnän saavutettavuutta

Takaisin artikkelilistaukseen

TIEDOTE: Tammelan kunnanjohtaja esittelee talousarvion vuodelle 2020 – virtuaalinen talousarvion esittely laajentaa kuntaviestinnän saavutettavuutta

Tammelan kunnanjohtaja esittelee talousarvion vuodelle 2020 torstaina 14.11.2019 klo 17-18 Tammelan kunnantalon valtuustosalissa. Tapahtuman jälkeen on mahdollista keskustella aiheesta virtuaalisesti Tammelan kunnan Facebook-sivuilla live-lähetyksen kautta klo 19:15-20. Tilaisuuksien luonteet ovat keskustelevia – yleisön toivotaan osallistuvan valtuustosalissa keskusteluun ja virtuaalilähetyksessä kommenttien kautta, jolloin esittelijä vastaa kommentteihin.

”Viestintästrategiamme mukaisesti tuotamme viestintää niihin medioihin ja kanaviin, joissa viestinnän vastaanottajat ovat. Facebookin live-toiminto on kunnalle uusi tapa tiedottaa, jota kokeilemme nyt ensimmäisen kerran niin sanotusti vakavan aiheen eli budjettikeskustelun yhteydessä”, kertoo Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson.

Budjetin esittely yleisötilaisuudessa jo itsessään on uudenlainen läpinäkyvän viestinnän muoto ja osallistaa kuntalaisia heitä itseään koskevaan päätöksentekoon. ”Haluamme, että kannanotto on kuntalaisille mahdollisimman helppoa ja kuntalaiset saisivat mahdollisuuden kuulla kunnan talouden taustoista ja siitä, että ratkaisut kunnan taloudellisen suunnan kääntämiselle jälleen kestävälle uralle on olemassa.

Yleisötilaisuudessa pääsemme suoraan dialogiin ja Facebook Livessä tarjoamme mahdollisuuden vielä laajemmalle yleisölle osallistua keskusteluun”, Larsson jatkaa.

Facebookin livelähetyksen jälkeen lähetys tallennetaan, jolloin sitä voi katsoa myöhemmin uudelleen. Tallennuksen jälkeen keskustelu ei ole enää mahdollista lähetyksen sisällä, mutta keskustelua voi toki jatkaa esimerkiksi Tammelan kunnan sosiaalisen median kanavissa. Kunnanjohtaja vastaa ja keskustelee mielellään aiheesta myös omissa somekanavissaan.

Talousarvioesityksen esittelijänä toimii kunnanjohtaja Kalle Larsson. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille.

Yleisötilaisuus, 14.11. klo 17-18, Tammelan kunnantalo (Hakkapeliitantie 2, Tammela, valtuustosali, kunnantalon 2. kerros)

Livelähetys, 14.11. klo 19:15-20, https://www.facebook.com/tammelankunta, siirry Tammelan kunnan FB-sivulle, josta näet kun livelähetys on päällä. Live aukeaa uuteen ikkunaan ja voit kommentoida videoikkunan alla olevaan viestikenttään. Kommentit näkyvät livelähetyksen lähettäjälle ja kaikille livelähetyksen seuraajille.

Lisätietoja:
Kalle Larsson
kunnanjohtaja
Puh. 0400 695 679
kalle.larsson@tammela.fi