TIEDOTE: Tammelan luontokuvakilpailusta vetoa lähimatkailuun - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

TIEDOTE: Tammelan luontokuvakilpailusta vetoa lähimatkailuun

Takaisin artikkelilistaukseen

TIEDOTE: Tammelan luontokuvakilpailusta vetoa lähimatkailuun

Tammelan kunnan järjestämä Tammelan luontokuva 2019 -valokuvauskilpailu on edennyt syksyn osakilpailun loppuun. Aikaisempien talven ja kevään sekä kesän osakilpailujen tavoin syksyn kilpailu on ollut avoin kaikille Tammelassa liikkuville. Kilpailun myötä Tammelaan toivotaan lisää luonnossa liikkujia.

Toiveissa kasvua lähimatkailulle

Tammelan luontokuvauskilpailussa Tammelan luontoa on kuvattu talvella, keväällä ja kesällä. Metsät, vesistöt ja avarat maisemat ovat olleet kuvaajien suosiossa.

Syksyn osakilpailu eroaa aikaisemmista. “Tämä on ollut erinomaista aikaa luontokuvaamiselle, jolle syksyn pitkä ja pehmeä valo tekee oikeutta”, toteaa Kalle Larsson, Tammelan kunnanjohtaja ja yksi kilpailun tuomareista.

Luontokuvauskilpailuun lähetettyjen kuvien laadun ja runsauden myötä kilpailun toivotaan myös lisäävän lähimatkailua. “Näkemämme kuvat osoittavat, että Tammelan luonto sopii hyvin lähimatkailulle. Viikonloppu Tammelassa ja luonnon tutkiminen kansallispuistoissamme on elämys siinä missä ulkomaanmatkailukin”, kertoo Larsson.

Toinen Tammelan lähimatkailua lisäävä tekijä on sijainti. “Tammela on hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tunnistamme tämän vetovalttina kotimaanmatkailussa”, lisää Larsson.

Luontokuvakilpailun päätösaikataulu

Pian päättyvän valokuvauskilpailun teemana on “Ihminen luonnossa”. Se koostuu kolmesta osakilpailusta, talvi ja kevät, kesä ja syksy. Kustakin osakilpailuista tuomarit valitsevat kymmenen kuvaa yleisöäänestykseen, jossa yleisö valitsee 13 parasta joulukuussa järjestettävän finaaliäänestykseen.

Syksyn osakilpailu päättyy 2.12. Siihen lähetettyjen kuvien äänestys alkaa 9.12. klo 12 ja päättyy 16.12. Koko vuoden finaaliäänestys järjestetään 18.-31.12. Voittajasta tiedotetaan 2.1.2020.

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 1000 euron palkinnon. Jokaisesta osakilpailuista kymmenen yleisöäänestykseen edennyttä kuvaa palkitaan lisäksi 100 euron rahapalkinnolla.

Lisätietoja löytyy Tammelan verkkosivuilta osoitteesta: https://luontokuva.tammela.fi

Lisätietoja

Kalle Larsson

Tammelan kunta

0400 695 679

kalle.larsson@tammela.fi