TIEDOTE: Tammelassa järjestetään syyslomaviikolla Counter Strike -turnaus - Tammelan kunta
Tammelan kunta
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Tarkennettu haku

TIEDOTE: Tammelassa järjestetään syyslomaviikolla Counter Strike -turnaus

Takaisin artikkelilistaukseen

TIEDOTE: Tammelassa järjestetään syyslomaviikolla Counter Strike -turnaus

Tammelan kunta järjestää syyslomaviikolla tiistaista perjantaihin sarjan nuorisotapahtumia. Alkuviikosta voi osallistua Manttaalilla kauhuelokuvamaratoniin (K-13) tai Forssassa värikuulasotaan (K-12). Torstaina voi lähteä mukaan Linnanmäelle Valokarnevaaleille. Viikko huipentuu perjantaina Tammelan Nuorisopalveluiden ja Nuorisovaltuuston järjestämiin “laneihin” eli nuorille suunnattuun lähiverkkotapahtumaan.

Counter Strike kerää nuoria yhteen

Perjantaina 18.10. käynnistyvissä laneissa nuoret kokoontuvat Tammelan Manttaalille yhteen tilaan pelaamaan tietokoneilla toisiaan vastaan. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan CS Go -turnauksessa, jossa pelataan Counter Strike -peliä. Lanit jatkuvat yli yön, mutta turnauksen voittaja selviää jo illalla. Voittaja palkitaan elokuvalipulla.

Turnauksessa on mukana yhteensä 20 pelaajaa. Mukaan on ilmoittautunut Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton eli Nuvan kautta viisi osallistujaa. Ulkopuolisia osallistujia on 15. “Kilpailijat on jo valittu, mutta hakijoita oli paljon. Tapahtumaan on tunkua”, kertoo Tammelan nuorisotyöntekijä Maria Valta. Manttaalin pelitapahtuma on ollut suosittu aikaisemminkin. “Viime keväänä järjestettyissä laneissa pelattiin Fortnitea, ja paikalla tuli runsaasti nuoria”, Valta muistelee.

Tervettä kilpailuhenkeä ja positiivista yhdessäoloa

CS Go -turnausta voivat tulla katsomaan nekin, jotka eivät itse osallistu pelaamiseen. Yleisö voi seurata turnausta illan aikan isolta kankaalta, mutta katsojana tilasta pitää poistua klo 22. Ehtona yön yli kestävään tapahtumaan osallistumiselle on vanhempien myöntämä lupalappu.

Järjestäjien mukaan nuorten yöpymisessä Manttaalilla ei ole ollut ongelmia. “Olemme järjestäneet täällä vastaavanlaisia tapahtumia ennenkin“, kertoo nuorisotyöntekijä Jouni Alho, toinen tapahtuman ohjaajista. Pelaajat pitävät myös taukoja pelaamisesta ja lepäävät pelisessioiden välissä. “Ohjeistamme nuoria ottamaan patjat mukaan, jottei ihan koko ajan pelattaisi”, Alho huomauttaa.

Tapahtuman järjestäjät korostavat turnauksessa tervettä kilpailuhenkeä ja positiivista yhdessäoloa. “Olemme järjestäneet CS Go -turnauksen nuorten omaa etua ajatellen. Näin vanhemmatkin ovat suhtautuneet tapahtumaan positiivisesti”, toteaa Maria Valta.

Tammelan nuorisopalveluiden syyslomaviikon tarjontaan voit tutustua täällä: https://peda.net/tammela/nuorisotoimi/nt

Lisätietoja:

Maria Valta

Tammelan nuorisotyöntekijä

puh. 03-4120 408, 050 337 0173

maria.valta @ tammela.fi