Tammelan liikuntahallin rakennusurakka

 

21.9.2023

Tammi Areenan työt ovat loppusuoralla. Kentälle asennetaan pohjakumia, jonka jälkeen lattia pinnoitetaan. Kokonaisuudessaan kyseinen työvaihe kestää pari viikkoa. 

Sisäpuolella on käynnissä listoitus sekä muut oviasennukset.

 

25.8.2023

Tammi Areenaksi nimetty liikuntahalli valmistuu hyvää vauhtia. Kuvakoosteesta on nähtävissä hallin tulevaa värimaailmaa. Pukuhuoneet ja suihkutilat saavat vielä kalusteet, myös käytävä ja sisääntuloaula odottaa kalustamista. Pääovesta kulkeminen helpottuu uuden ulkopuolisen luiskan ansiosta. Luiska katetaan katoksella. 

Ensiviikolla alkaa väliverhojen asennus. Kun kaikki yläpuoliset kiinnikkeet ovat paikallaan, asennetaan myös lattiapinta.

 

 

 

11.8.2023

Hallityömaa edistyy kalustuksen ja varustuksen osalta. Maalauksia tehdään myös hallin kaappien osalla. Maalausta suorittaa RS Maalaus ja tapetointi Oy. Hallissa tehdään myös toimintakokeita ja tarkastuksia, sekä odotellaan lattian kuivumista jotta saadaan asentaa pulastic-pinnoite kentälle.

  

 

31.5.2023

Hallityömaa edistyy vauhdilla, lähes kaikki urakoitsijat ovat työn touhussa. Arkkitehti päivittää kuvia tarvittaessa, samalla pohditaan sisäpuolen värimaailmaa. Kohde on pysynyt aikataulussa.

 

24.5.2023

Liikuntahallin työmaa edistyy aikataulun mukaan, lähes kaikki urakoitsijat ovat mukana tämän hetken rakentamisessa. Hallin sisäpuolen asennustyöt ovat käynnissä.

Sähköt urakoi Karppelin Oy, ilmanvaihdon ilmastointi Mikenti Oy, putket Loimaan HT-Asennus Oy, Liikuntahallin runkotyöt Linnasteel Oy. Pääurakoinnin hoitaa Tammelan kunnan tekniset palvelut.

 

25.4.2023

Liikuntahallin työmaalla tehdään alapohjarakenteiden asennusta. Samalla radonkaistat, verkot, eristeet, lattialämmöt sekä induktiosilmukat laitetaan kuntoon. Valupäiväksi on sovittu 2.5.

 

 

28.3.2023

Liikuntahallin työmaalla tehdään nyt onteloiden raudoitusta sekä läpivientireikien tekoa valua varten. Samalla tasataan lattian pohjarakenteita.

 

31.1.2023

Liikuntahallin työmaalla on tänään vuorossa varasto-osan seinien asennus sekä paanatallin teko. Sokkelin vierustäyttö on menossa pitkällä sivulla, samalla asennetaan myös routaeristeet maata vasten. Täyttö tapahtuu normaaliin maanpinnan korkeuteen.

Myös kattotyöt alkavat tänään. Kattotöiden aikana alapuolella ei tehdä mitään samanaikaisesti, käytössä on turvavälineet ja kiinnikkeet.

 

 

24.1.2023

Seinien asennusta. Katon asennus alkaa seuraavalla viikolla, samalla aloitetaan sokkelien routaeristys.

 

 

18.1.2023

Liikuntahallin harmaa seinäelementtiasennus alkanut tällä viikolla. Ensiviikolla alkaa katon asennus, samalla asennetaan eristeitä ulkopuolen sokkelin vierustaan.

16.12.2022

Rungon tuulijäykisteiden asennus on käynnissä. Hallin ulkopuolella asennetaan pohjaviemäriä kovista pakkasista huolimatta.

8.12.2022

Ristikkoasennukset on aloitettu, hallin korkeus alkaa hahmottumaan.

Vastaava mestari tarkastamassa ristikkokuormaa. Ristikot läpäisivät tarkastuksen.

 

30.11.2022

Hallityömaa etenee vauhdilla, runko on nousemassa ja sokkelielementit ovat löytäneet paikkansa. Kattoristikot asennetaan vielä joulukuun aikana, samalla päästään tekemään sokkelitäytöt ulkopuolella.

Vanhan huoltorakennuksen piha-alueelle kaivetaan vesijohto sekä viemäri 7.12-22.12 välisenä aikana. Työ vaikeuttaa liikkumista liikuntakeskuksen huoltorakennukseen. Kulku ohjataan puomein ja opastein piha-alueella kaivuiden aikana, käynti saattaa olla väliaikaisesti  alapihalta tai jääkiekkokaukalon aitauksesta suoraan parkkipaikalle.

    

  

21.11.2022

Pilariperustukset on saatu paikalleen ja täyttötyöt ovat käynnissä. Salaojat, kaukolämmön liittäminen sekä uusien liitoskaapeleiden asennus tapahtuu tulevan viikon aikana. Latuvalot pyritään sytyttämään tämän viikon kuluessa.

4.11.2022

Työmaalla nosturi ensimmäisen kerran, käynnissä on anturaperustuksien asennus.

Maansiirto ja kaivuutyöt Maanrakennus Niittylä Oy

Antura ja hallitoimittaja Linnasteel Oy

  

 

1.11.2022

Liikuntapuistoon rakennettavan hallin rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa maanrakentamisen osalta.
Anturoiden asentaminen aloitetaan perjantaina autonosturia käyttäen.

Rakennusalue on aidattu, alueella kulkeminen on ulkopuolisilta kielletty.

Frisbeegolt väylä 1 on käyttökiellossa arkisin (ma-pe) klo 7.00-16.00 toistaiseksi maa-ainesksen kuljetuksen vuoksi.

Kuntoratojen 1,0km ja 1,6km valaistus on poissa käytöstä toistaiseksi.