Osoite
Korteniementie 242 31380 Tammela
Sijainti kartalla

Tammela 600v melontaretki järviylängön perinnemaisemassa

Juhlavuoden tapahtumiin kuuluva melontaretki kaksipaikkaisilla avokanooteilla. Retkellä melotaan Kyynäränharjulta Korteniemen perinnetilalle ja tilaan tutustumisen jälkeen takaisin. Sää voi muuttaa reittiä suunnitellusta.  Retki kestää noin 4 tuntia ja siihen sisältyy evästauko omin eväin. Mukaan tulee ilmoittautua normaalisti etukäteen. Maksuton (maksaja Tammelan kunta).

Lisätietoja www.erarenki.fi

Luontoretki ja eräruokailu Liesjärven kansallispuistossa

Tule kokemaan luontoretki Liesjärven kansallispuiston talvisen metsän uumeniin sekä nauttimaan hämäläistä perinneruokaa uudella tvistillä!
Kolmen ruokalajin erämenu nautitaan Metsähallituksen uudella Tillilammen keittolaavulla.

Retken ohjaa ja opastaa erärenki Jouni Palén. Lähtö Peukalolammin paikoitusalueelta.
Kesto yhteensä n. 3 tuntia. Vaativuudeltaan retki ei sovellu alle kouluikäisille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot erärenki Jouni Palén, puh. 050 5454 722, email. erä[email protected]

 

Liikkeelle luontoon -esteetön luontotapahtuma Peukaloisen polulla Suomen luonnon päivän tapahtuma

Liikkeelle luontoon -luontotapahtuma järjestetään esteettömällä Peukaloisen polulla (4 km) ja Tittilammin keittokatoksen ympäristössä klo 11–15. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua esteettömään reittiin ja saada samalla luontotietoutta ja -kokemuksia erätaito- ja luontorasteilla. Tittilammin keittokatoksella voi nauttia omakustanteisen kenttälounaan. Tapahtuman lähtöpaikkana on Peukalolamminkankaan pysäköintialue (Kanteluksentie 580, Tammela, käännytään Katavalammintielle, ajetaan 300 m).