Tammelan neljä vuodenaikaa - kesän bikepacking-retki Ruostejärvelle

Kesäinen Tammela on omiaan bikepacking-retkelle luonnonhelmaan, katso videolta Jaskan retki Ruostejärvelle, karkaa pois arjen vilskeestä retkelle muutamaksi yöksi ja koe savun tuoksua, kahvin makua, vanhaa metsää, uhkeita kuusia ja hyväkuntoisia polkuja.

Kadonneen luontoyhteyden uudelleen löytäminen

Fillaripäiväkirjan Jaska suuntaa kesäisellä videollaan Ruostejärvelle, jossa hän nukkuu pari yötä Tentsile-teltassa. Videolla myös rupattelua kadonneen luontoyhteyden löytämisestä tammelalaisen, moninaisia luontopalveluita järjestävän yrittäjän Loimunallen kanssa nuotiokahvittelun lomassa.

Tilaa Tammelan kansallispuistokirje

Haluatko kuulla uutisia ja ajankohtaisia asioita liittyen Tammelan luontoon ja retkeilyyn? Tammelan kansallispuistokirje on uutiskirje, jonka lähetämme sinulle korkeintaan 4 kertaa vuodessa. Kerromme uutiskirjeessä Torronsuon kansallispuistoon, Liesjärven kansallispuistoon ja Saaren kansanpuistoon liittyviä asioita, viittaamme kiinnostaviin ulkoiluaiheisiin artikkeleihin ja muistutamme vuodenajan tärkeistä, luontoon ja retkeilyyn liittyvistä tapahtumista.