Tammelan neljä vuodenaikaa - keväinen bikepacking-retki Saaren kansanpuistoon

Tammela tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa jokaiselle vuodenajalle. Koe keväinen bikepacking-retki Saaren kansanpuistossa Fillaripäiväkirjan Jaskan kanssa.

Irtaudu arjen pyörityksestä viettämällä pari yötä Saaren kansanpuistossa

Fillaripäiväkirjan Jaskan toukokuinen retki suuntautuu pariksi yöksi Saaren kansanpuistoon, joka on 1930-luvulla perustettu luonnonsuojelu- ja puistoalue.

Saaren kansanpuiston komeat polut suorastaan kutsuvat nauttimaan luonnosta, ja kansanpuistosta löytyvät hyväkuntoiset polut käyvät myös aloittelevalle bikepackerille.

Kaukolanharjun 21 metriä korkeasta näkötornista avautuvat taianomaiset maisemat yli harju- ja järvimaisemien. Toisena retkipäivänä Ilvesreitin merkkejä mukailleen Jaskan matkaa Ruostejärvelle, upeita harjupolkuja pitkin.

Hyppäähän siis mukaan Jaskan pyörän tarakalle, katso video niin näet, mitä kaikkea Saaren kansanpuisto tarjoaa ja koe luonnon herääminen kevääseen!

Tilaa Tammelan kansallispuistokirje

Haluatko kuulla uutisia ja ajankohtaisia asioita liittyen Tammelan luontoon ja retkeilyyn? Tammelan kansallispuistokirje on uutiskirje, jonka lähetämme sinulle korkeintaan 4 kertaa vuodessa. Kerromme uutiskirjeessä Torronsuon kansallispuistoon, Liesjärven kansallispuistoon ja Saaren kansanpuistoon liittyviä asioita, viittaamme kiinnostaviin ulkoiluaiheisiin artikkeleihin ja muistutamme vuodenajan tärkeistä, luontoon ja retkeilyyn liittyvistä tapahtumista.