Hyvinvointialueen järjestöilta Forssassa

Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

 

Oma Häme kutsuu järjestöjä yhteistyöhön – järjestöilloissa luodaan katse tulevaisuuteen

 

Hyvinvointialue tekee alueellaan yhteistyötä muiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä tekevien tahojen, erityisesti järjestöjen ja yhteisöjen, kanssa. Hyvinvointialue haluaa myös edistää alueen järjestöjen toimintaedellytyksiä ja vaikutusmahdollisuuksia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Millaista yhteistyö voi käytännössä olla? Millaisia yhteisiä tavoitteita Kanta-Hämeessä Oma Hämeellä ja järjestöillä on? 

Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan maalis-huhtikuussa Oma Hämeen järjestöilloissa. Maakunnan järjestöaktiivit ja muut toimijat ovat tervetulleita tapahtumiin.

 

Hyvinvointialueen ilta järjestöille - katse tulevaisuuteen 

Tiistai 28.3. klo 16.30-18 Forssan sairaalan Vintti (4. krs), Urheilukentänkatu 9

Torstai 30.3. klo 16.30-18 oma tilaisuus sote-järjestöille Hämeenlinnan pääterveysaseman luentosalissa (3. krs) Viipurintie 1-3. Tämä tilaisuus on järjestöille, joilta hyvinvointialue ostaa palveluja eli järjestöjä, jotka ovat rekisteröityneet sote-palvelujen tuottajiksi Valviran rekisteriin. 

Tiistai 4.4. klo 16.30-18  Hämeenlinnan pääterveysaseman luentosali (3. krs) Viipurintie 1-3

Torstai 6.4. klo 16.30-18 Riihimäen terveyskeskuksen auditorio (2. krs), Penttilänkatu 5

Hyvinvointialuejohtaja Olli Naukkarinen osallistuu tilaisuuksiin mahdollisuuksiensa mukaan.

Järjestöt ovat Oma Hämeelle tärkeitä yhteistyökumppaneita. Järjestöjen toiminta voi täydentää julkisia palveluita esimerkiksi vertaistuen, neuvonnan ja osallisuutta lisäävän vapaa-ajan toiminnan kautta. Tavoitteenamme on, että järjestöt ovat jatkossa entistä selkeämmin ja vahvemmin osa asukkaiden palvelupolkuja hyvinvointialueella.

 

Ilmoittaudu mukaan 24.3. mennessä ja ehdota samalla keskusteluaiheita tilaisuuteen. Voit myös lähettää ennakkokysymyksiäsi. Ilmoittautumislinkki: https://link.webropol.com/s/omahame-jarjestoillat

Lisätietoja: osallisuus- ja yhdyspintapäällikkö Jaana Hymmi ([email protected]), p. 050 410 4303

 

Järjestäjä
Tapahtuman sijainti

Forssan sairaala

Osoite
Urheilukentänkatu 9
Sijainti kartalla