Loppiaistulet Hämeen Härkätiellä

Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Loppiaisena 6.1.2022 syttyvät jälleen loppiaistulet Hämeen Härkätien varrelle.

Portaan ja Letkun kylillä laitetaan tulia  normaalisti klo 16.00 alkaen Hämeen Härkätien varteen. Koronatilanteesta johtuen yleisötilaisuuksia ei järjestetä. Portaassa Patinaputiikki ja Härkäposti ovat suljettuina. Letkulla Letkun puoti on myös suljettu. 

Loppiaistulien yhteydessä Portaan Nahkurinverstaan ravintola on avoinna klo 17-20. Myynnissä on jo Nahkurinverstaan loppiaisperinteeksi muodostunutta lämmittävää gulassikeittoa kolmena eri versiona: alkuperäistä tulista keittoa sekä myös miedompaa ja kasvisversiota. Lisäksi saatavilla on kahvia, teetä, glögiä, leivonnaisia yms.

Keiton hinta 10 € (lapsille 4-12 v. 5 €) sisältää lisäksi leivän ja levitteet, juoman (vesi, mehu, kivennäisvesi) sekä kahvin tai teen.

Koronatilanteesta ja voimassa olevista rajoituksista johtuen rajoitamme asiakasmäärää ja pyydämme kaikkia asiakkaita esittämään koronapassin.

Ruokailemaan tai kahville voi tulla ilman pöytävaraustakin mihin aikaan tahansa klo 17-20 välillä, mikäli paikkoja on vapaana. Jos haluat varmistaa sisäänpääsyn ilman odottelua tai jonottamista, voit varata ruokailua varten pöydän klo 17, klo 18 tai klo 19.

Varauksen voit tehdä helposti Travel Tammela -sivustolla https://traveltammela.fi/ruoka-ja-juoma tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tervetuloa Loppiaistulille Hämeen Härkätielle Tammelaan  !