Avoin tehtävä: TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJA

To, 15.02.2024 - 10:57

Nykyisen talous- ja hallintojohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme rohkeaa ja näkemyksellistä kunta-alan ammattilaista

TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAN VIRKAAN KAHDEN KANSALLISPUISTON KOTIIN TAMMELAAN

Talous- ja hallintojohtajana toimit hallinto- ja kehittämispalveluiden toimialajohtajana ja olet kunnan johtoryhmän jäsen. Esihenkilösi on kunnanjohtaja ja tarvittaessa toimit hänen viransijaisenaan. Johdettavanasi on 8 ammattilaisen osaava tiimi, joka odottaa sinulta avointa, kannustavaa ja valmentavaa johtamista.

Talous- ja hallintojohtajana tehtäviisi kuuluu mm. kunnan rahoituksen suunnittelu, talous-arvio-, osavuosiraportti-, ja tilinpäätösprosessien valmistelu ja koordinointi sekä hankintojen ja erilaisten sopimusten laatiminen. Vastuualueelle kuuluvat myös ICT-palvelut, asia-kirjahallinto ja tiedon hallintaan liittyvät tehtävät. Vastaat osaltasi kunnan uusien työllisyyspalvelujen kehittämisestä yhteistyössä TyöHämeen organisaation kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksina edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa käytännön johtamiskokemusta sekä kunnallistalouden että -hallinnon tehtävistä.

Eduksi luetaan työkokemus lähiesimiestehtävissä, taloushallinto-ohjelmistojen tuntemus, kyky johtaa verkostoja ja asiantuntijaorganisaatioita innovatiivisella ja joustavalla työotteella sekä hyvät viestintä ja vuorovaikutustaidot.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtäväkohtainen kokonaispalkka on 5 600 €. Virkasuhteen ehdot määräy-tyvät KVTES Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimialajohtajien viroissa noudatetaan kokonaistyöaikaa.

Tammela on UNICEFin Lapsiystävällinen kunta ja savuton työpaikka.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kehittyvässä työympäristössä, hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn kunnan etätyöperiaatteiden mukaisesti.

Sähköiset hakemukset tulee jättää 8.3.2024 klo 12.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi.
Alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään viikolla 12.

Lisätietoja

https://www.tammela.fi/

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Juuso Alatalo, puh. 040 706 2627
Hallituksen puheenjohtaja Eero Pura, puh. 040 723 2837

Lisätietoja

Tammelan kunta, Hallinto- ja kehittämispalvelut

Tammelan kunta on lounaishämäläinen noin 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.


Osoite: Hakkapeliitantie 2., 31300 Tammela

Talous- ja hallintojohtaja_haku
Aihepiiri