Kestävän liikkumisen suunnitelma

Ma, 22.05.2023 - 10:56

TIEDOTE TAMMELAN KESTÄVÄN LIIKKUMISEN SUUNNITELMASTA

 

Tammelassa on käynnistynyt Kestävän liikkumisen suunnitelman laatiminen.

Työn tavoitteena on edistää kestävien liikkumismuotojen käyttöä kunnan sisäisissä sekä kunnan ulkopuolelle suuntautuvissa matkoissa sekä ohjata ja antaa työkaluja Tammelan kestävän liikkumisen kehittämiselle.

 

Kutsumme kuntalaiset osallistumaan suunnitelman laadintaan.

Voit osallistua työhön vastaamalla kuntalaisille suunnattuun asukaskyselyyn seuraavan linkin kautta (johtaa erilliselle internet-sivulle): https://response.questback.com/destiaoy/tammela

Kyselyyn on avoinna 17.5.2023 ̶ 11.6.2023 välisenä aikana.

Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää Tammelan nykytilaa kestävän liikkumisen osalta ja saada kokemuksia ja näkemyksiä Teiltä kuntalaisilta.

 

Varhaiskasvatuksen asiakkaille ja kouluille on toimitettu koulu- ja harrastusmatkoja koskeva kysely Wilman kautta ja kunnanvaltuutetuille pidetään työn esittelytilaisuus tiistaina 16.5. valtuuston kokouksessa.

Vanhus- ja vammaisneuvostojen jäsenille järjestetään noin 1,5 kilometrin mittainen esteettömyyskävely keskiviikkona 7.6. klo 10.00 ̶ 12.00. Kävelytahti on verkkainen ja suunniteltu apuvälineitä käyttäville. Kävelyn jälkeen on mahdollista vastata kyselyyn myös paperilomakkeella. Esteettömyyskävelylle lähtö on kunnanviraston/kirjaston pääovelta ja paikalla myös tekninen johtaja Jari Tammi. 

 

Lisätietoja: Elina Lämsä, [email protected], puh. +358 400 915 303

Aihepiiri