Nuorten kesätyöt 2024 haettavissa 5.4. asti

Ti, 06.02.2024 - 13:57

Tammelan kunta työllistää vuosittain tammelalaisia nuoria (15-20 v) kesätöihin kunnan eri toimipisteisiin ajalla 1.5.-31.8.2024. Nuoren tulee täyttää 15 vuotta vuoden 2024 aikana.

Tammelan kunnan kesätyöpaikat

  • kirjaston kesäharjoittelija
  • kirvesmiesharjoittelija, Varikko
  • laitosmiesharjoittelijat, Keskustan kiinteistöt, Koulukeskus, Riihivalkaman koulu, Ruisluodon palvelukeskus
  • nuorisopalveluiden harjoittelija, Eräleiri, Luonto- ja Liikuntaleirit, Taideleiri
  • puhdistuspalveluharjoittelija
  • ruokapalveluharjoittelija
  • varhaiskasvatuksen harjoittelijat, kesäleikkitoiminta, Portaan päiväkoti, Päiväkoti Taikatassu, Tammitarhan päiväkoti

Työjaksot ovat joko kaksi (2) tai neljä (4) viikkoa ja nuorelle maksettava nettopalkka 390 €/2 vkoa tai 780 €/4 vkoa. Työaika 6 h/päivä sis. 30 min ruokatauon.

Voit jättää hakemuksen kolmeen (valitse vaihtoehto: mieluisin, toiseksi mieluisin ja kolmanneksi mieluisin) kesätyöpaikkaan viimeistään 5.4.2024 mennessä. Sinut voidaan kutsua haastatteluun, mutta kesätyöpaikat voidaan täyttää myös suoraan hakemusten perusteella. Tammelan kunta valitsee kesänuoret 19.4.2024 mennessä ja ilmoittaa valinnasta kaikille hakijoille sähköpostilla.

Voit työllistyä kesän aikana työllistämistuella tuetusti ainoastaan yhteen kesätyöpaikkaan. Mikäli työllistyt kesän aikana sekä kuntaan että yritykseen, yhdistykseen tai yksityiselle, Sinun tulee itse sopia yhdessä työnantajasi kanssa siitä, että työllistyt heille ilman kunnan maksamaa työllistämistukea. Muista, että työsopimus tulee tehdä kirjallisena.

Ole itse aktiivinen ja etsi kesätyötä myöskin yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisiltä ja ota suoraan heihin itse yhteyttä. Lisätietoa ja listaus avoinna olevista yritysten, yhdistysten ja yksityisten kesätyöpaikoista löytyy Tammelan kunnan www-sivuita kohdasta Työ, yrittäminen ja hankinnat/Nuorten kesätyöllistäminen.

Jotta voit hakea Tammelan kunnan kesätyöpaikkoja, Sinun pitää ensin rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi osoitteessa https://www.kuntarekry.fi Etusivulla kohdassa Kirjaudu/oma profiili voit luoda itsellesi käyttäjätunnukset. HUOM! Tunnus on henkilökohtainen (esim. sisaruksilla tulee olla omat tunnukset)

Lisätietoja

http://www.tammela.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Kiinteistöpäällikkö Mika Suontausta, [email protected], puh. 0500 813 132 (kirves- ja laitosmiesharjoittelijat)
Kirjastonjohtaja Soili Ojanen, [email protected], puh. 050 409 8093 (kirjaston kesäharjoittelija)
Liikunta- ja nuorisopäällikkö Petri Takala, [email protected], puh. 050 353 7708 (nuorisopalveluiden harjoittelijat)
Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Satu Tienhaara, [email protected], puh. 050 382 8505 (ruoka- ja puhdistuspalveluharjoittelijat)
Varhaiskasvatuspäällikkö Paula Laakso, [email protected], puh. 050 372 2267 (varhaiskasvatuksen harjoittelijat)

Aihepiiri