Tammelassa tapahtuu ympäri vuoden!

Kesällä Tammelan tapahtumatarjonta on vilkkaimillaan. Tammelan kesän tapahtumatarjonta pitää sisällään mm. kyläyhdistysten omia kylätapahtumia, monipuolista kesäteatteritarjontaa, konsertteja yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa, sekä suurempia kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tapahtumia.

Tammelan kunnan etusivulla palvelee  kuntalaisia tapahtumakalenteri ympäri vuoden. 

 

makkaramarkkinat

Makkaramarkkinat

Makkaramarkkinat ja Valtakunnallinen Makkaramestarikilpailu ovat Tammelassa vuosittain, viikko ennen juhannusta järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa makkaran ystäviä ympäri Suomen. Markkinat ovat laajentuneet vuosien aikana noin 10 000 kävijän tapahtumaksi, ollen pohjoismaiden suurimmat alan markkinat. Makkaramarkkinoiden järjestelyistä vastaavat yhdessä Tammelan yrittäjät ry ja Tammelan kunta. Lisätietoja: www.makkaramarkkinat.fi

 

metsäHUB

MetsäHUB etätyöpäivä

MetsäHUB etätyöpäivä järjestetään vuosittain kauniissa syyssäässä, kauniissa Saaren kansanpuistossa. Etätyöläiset läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita. Puhtaassa luonnossa mieli lepää. Työnteon sujuvaksi mahdollistamiseksi paikalla on väliaikainen verkkoyhteys, sähköpistokkeita, mahdollisuus eräruokailuun ja vuosittain vaihtuvaa oheisohjelmaa. Tervetuloa yksin tai koko tiimin kanssa. Tähän avokonttoriin on mahdollista ottaa mukaan myös nelijalkaisia toimistoapulaisia.

 

hakkapeliitta tapahtuma

Hakkapeliitta-tapahtuma

Hakkapeliitta-tapahtuma järjestetään elokuun alussa Mustialassa. 1600-luvun markkinatorilla myydään vanhan perinteen mukaan tehtyjä tuotteita. Viikonlopun aikana voit kuulla ja nähdä tanssi- ja soittoesityksiä sekä luentoja, käydä sotilaiden leirissä ja nälän yllättäessä herkutella perinteisessä hämäläisessä pitopöydässä tai aidossa 1600-luvun pitopöydässä, jossa syödään sormin. Torin elämässä ovat mukana rahvaan lisäksi myös Kuningas Kustaa II Adolf vaimonsa ja hoviväkensä kera. Tapahtuman järjestää Nuorisoseura Aura. Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta.

 

tammelan kirppiskierros

Tammelan kirppiskierros

Tammelan Kirppiskierros, kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään elokuussa. Kirppiskohteiden lisäksi pääsee tutustumaan myös kulttuurikohteisiin. Kulttuurielämyksiä voi kokea mm.  opastetuilla kulttuurituokioilla ja tutustumalla kulttuurinähtävyyksiin. Pop up -ravintoloita ja kahviloita on myös reittien varrella.