Eläinlääkärit ja muu ympäristöterveydenhuolto

Eläinlääkärit ja muu ympäristöterveydenhuolto

 

Vuoden 2023 alusta lähtien Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila ja Ypäjä kuuluvat Riihimäen, Lopen, Hausjärven ja Janakkalan kanssa yhteiseen Etelä- Hämeen ympäristöterveysyksikköön, jonka vastuukuntana on Riihimäki.

https://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi/ymparistoterveydenhuolto/

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]. Valvontayksikön yhteinen sähköposti on [email protected] sekä eläinsuojeluilmoituksia varten [email protected].

Muutoksen yhteydessä myös eläinlääkäripäivystysalue muuttuu  

Etelä-Hämeen ympäristöterveys järjestää 2.1.2023 klo 16 alkaen virka-ajan ulkopuolisen eläinlääkäripäivystyksen omalla alueellaan. Uuteen päivystysalueeseen kuuluvat Riihimäen, Lopen, Hausjärven, Janakkalan, Forssan, Tammelan, Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän kunnat.

Eläinlääkäripäivystys on tarkoitettu kiireellisiä hätätapauksia varten. Alueella päivystää vuorollaan yksi eläinlääkäri. Päivystyspaikan sijainti vaihtelee sen mukaan, kuka eläinlääkäreistä on päivystysvuorossa.

Päivystävän eläinlääkärin tavoittaa päivystysaikoina (ma–pe klo 16–08, pyhäisin ja viikonloppuisin) numerosta 0600 17170. Numero on maksullinen.

Maksun suuruus:

  • arkisin klo 16–22 sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 8–22 1,98 eur/min + pvm/mpm.
  • klo 22–08 4,01 eur/min + pvm/mpm

 

Lisätietoja

Päivystävä eläinlääkäri
päivystysaikana
0600 17170

Kunnaneläinlääkäri (toiminta-alue Tammela)
Anna Rupponen 
050 031 1401
[email protected]

Valvontayksikön yhteinen sähköposti on [email protected]