Runon ja Suven päivä Korteniemessä

Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

 

Musiikkia ja runoja Korteniemen perinnetilan suviehtoossa 6.7.

Tänä kesänä vietämme Korteniemen perinnetilalla ensimmäistä kertaa runon, suven ja Eino Leinon -päivää. Iltapäivällä kello 16 Matti Valtteri Lehtinen kaverinsa Lasse Nurmen kanssa soittelee ja lauleskelee kansanlauluja välillä mukavasti jutustellen. Viimeisellä Matti Valtterin keikalla opin itsekin laulun, jota on tullut lauleltua aika paljon. Ehkä pääsemme kaikki laulamaan jotakin Korteniemessäkin, tuumii Korteniemen emäntä Outileena Uotila, joka lausun runoja musiikin lomassa. Ehtoo kuudelta kansanmusiikkiyhtye Tradikaali aloittaa esityksensä. Tradikaali on vuonna 2010 perustettu kuuden hengen kaveriporukkayhtye, joka esittää kansanmusiikkia modernilla otteella. Tradikaali on keskittynyt pitämään keikoilla ennen kaikkea hauskaa, joka kuuluu myös yhtyeen soitossa. Tradikaalin kokoonpanossa Laura Kuisma ja Kaisa Anttila soittavat viulua, Sanna Salosen instrumentti on saksofoni, koskettimissa on Joni Stein, kitaraa soittaa Juho Itä ja kontrabassoa Johan Fallenius. Tradikaalin soitettua, kuullaan muutama runo ja voidaan nauttia kesäkahvilan antimia ennen Tradikaali toista settiä. Runon ja musiikin ehtoon järjestävät yhteistyössä Tammelan kunta ja Metsähallitus. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Esitykset ovat sään mukaan joko ulkona tai makasiinissa. 6.7. kello 15-20 tilan tuvassa toimii kahvila. Myynnissä on pannukahvia sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Lämpimästi tervetuloa Korteniemen perinnetilalle, perinteisen musiikin ja runojen äärelle Runon ja suven päivän iltana 6.7. klo 16 ja/tai 18 alkaen. Vapaa pääsy! Osoite: Korteniementie 270, Tammela

Korteniemen perinnetila, Korteniementie 270, 31350 Liesjärvi, Tammela

Lisätietoja Outileena Uotila 040 825 4454

Runon ja Suven päivän konsertti ke 6.7. klo 18.00-20.00

Tradikaali on vuonna 2010 perustettu kaveriporukkayhtye, joka esittää kansanmusiikkia modernilla otteella. Vuosien mittaan vaihtelevallakin kokoonpanolla ja ohjelmistolla esiintynyt Tradikaali on keskittynyt pitämään keikoilla ennen kaikkea hauskaa, joka kuuluu myös yhtyeen soitossa.

Yhtyeen vahva akustinen sointi sekä alkuvuosina myös yhteistyö jokioislaisen Tahdittomat-tanssiryhmän kanssa on kuljettanut Tradikaalia niin ympäri Suomen kyliä kuin kotimaisia ja ulkomaisia festivaaleja mm. Kukuskha 2016 (RU), Kaustinen Folk Music Festival showcase-yhtyeenä 2014, CIOFF World Folkloriada Anseong 2012 (KR) ja Mondial des Cultures Drummondville 2010 (CAN).

Laura Kuisma – viulu Kaisa Anttila – alttoviulu Sanna Salonen – saksofoni Joni Stein – koskettimet Juho Itä – kitara

”Tradikaali tekee musiikkia hyvällä meiningillä ja iloisella työmoraalilla.” Veli-Matti Henttonen / Salon Seudun Sanomat

 

 

 

 

 

www.luontoon.fi/korteniemi

Tapahtuman sijainti

Korteniemen perinnetila

Osoite
Korteniementie 270, 31350 Tammela
Tapahtumapaikan puhelin
Sijainti kartalla