Korteniemen joulurauha

Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Korteniemen perinnetilalla, Liesjärven kansallispuiston ikimetsän kainalossa, voi kokea vanhanajan tunnelmaa ja rauhaa.

Kun ilta on joulukuisen pimeä, elävä tuli on kuin toivo; toivo valosta, rauhasta ja luonnollisuudesta. Tilalla ei ole sähköjä, joten vietämme iltaa elävien tulien, lyhtyjen, nuotion ja kynttilöiden tunnelmallisessa valossa. 

Perinteisen joulurauhatapahtuman ohjelma muodostuu Tammelan seurakunnan toimittamasta pienestä hartaudesta ja yhteisestä joululaulujen laulamisesta ulkona, nuotion loisteessa. Tämän jälkeen on aikaa vapaalle yhdessäololle ja rauhan kokemiselle hämärässä tuvassa, pimeän luonnon keskellä. Kuusen kynttilöiden sytyttäminen, samoin kuin koko aito tupa itsessään on aina yhtä kaunis ja juhlava.

"Korteniemen joulurauha valmisteluineen on yksi vuoden mieleenpainuvimmista tapahtumista", kertoo tilan emäntä Outileena Uotila. Joulurauhaan ei tarvitse ottaa mukaan rahaa, vain lämpimästi vaatteita päälle ja kynttilälyhty, että näkee kävellä parinsadan metrin matkan metsän läpi parkkipaikalta tilan rauhaan. Tule juuri sellaisena kuin olet ja anna rauhan tulla.

Tervetuloa! Tapahtumaan on vapaa pääsy, eikä siellä myydä mitään.

  • Pukeudu lämpimästi ja ota oma lyhty mukaan. Joulupussitarjoilu. Tervetuloa hartaaseen tunnelmaan, laulamaan ja nauttimaan joulun rauhasta tilan pihapiiriin! 
  • Osoite: Korteniemen perinnetila, Korteniementie 270, 31350 Liesjärvi (Tammela)
  • Lisätietoja: Outileena Uotila, 040 825 4454, [email protected] tai [email protected]

 

Järjestäjä

Metsähallitus

Tapahtuman sijainti

Korteniemen perinnetila

Osoite
Korteniementie 270, 31350 Tammela
Tapahtumapaikan puhelin
Sijainti kartalla